‘Ut is we ut is’ carnavalscake
Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…! Carnaval is in aantocht. Bij ons betekent dat vooral heel veel poetsen
Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…! Carnaval is in aantocht. Bij ons betekent dat vooral heel veel poetsen
De éclair is een echte Belgische klassieker al stamt hij oorspronkelijk uit Frankrijk. Hij is in de 18e eeuw bedacht
Ze zijn lekker, gemakkelijk en relatief gezond; de krentenbol. Van oudsher een luxe product, net als rozijnenbrood. Eerst alleen voor
Het einde van het jaar is in zicht en het is tijd voor oliebollen! Ook wij zijn 31 december weer
Sneeuw en kou. Reden genoeg voor een winters recept. Ik kwam het ouderwetse recept ‘Jan-in-de-zak’ tegen. Populair in de winter,
volkoren, spelt of rogge. Ik heb er al eerder over geschreven. Een jaar geleden om precies te zijn, maar we
uit Spanje weer aan! De eerste zaterdag na 11 november, Sint Maarten, mogen we de pakjesboot weer verwelkomen. En dat
Deze babytaart had ik al een aantal keer gezien en inmiddels heeft Ronald hem al een aantal keer mogen maken.
we bijna 10 producten met appel hebben! We verwerken dus behoorlijk wat appels per week en dat worden er weer
Ze worden vaak door elkaar gehaald, de muffin en de cupcake. De cupcake is zoeter dan de muffin. Een lekkere
Het lijkt gedaan met de zomer. De dagen worden alweer donkerder, kouder en natter. Het assortiment begint stilletjes aan te
Heel Holland bakt en ook de Belgische variant zijn weer begonnen. Bij de eerste aflevering van Bake Off Vlaanderen bleek