
Van griezelen naar zegenen!
De pastoor komt maandag 3 november vroeg naar de bakkerij om de Hubkes – zachte kleine broodjes – volgens eeuwenoude

De pastoor komt maandag 3 november vroeg naar de bakkerij om de Hubkes – zachte kleine broodjes – volgens eeuwenoude

Half september staat in het teken van voedselverspilling, of liever het verminderen hiervan. Wist je dat in Nederland per persoon

Het is weer tijd voor een voorstelrondje! Debby loopt alweer sinds Pasen bij ons rond. Door de week en ook

We zeggen en schrijven het erg vaak. Brood is gezond, voedzaam, onmisbaar in een goede levensstijl, goedkoop etc. Dat wordt

Het was een moeilijke beslissing. Wat gaan we doen? Er veranderen een aantal dingen binnen het bakkersteam. Onze Denis, zie

Een hele week lekker buiten. Veel fietsen, veel bewegen. Daar krijg je honger van. Dus waar vullen we die brooddoos

Herken je dat? Als het kwik boven de 25 graden schiet, dan verdwijnt je eetlust of heb je echt geen

Zijn dit ook jouw lievelings? De kokosfans kunnen weer heerlijk genieten, want er zijn veel kokosmakronen gebakken. Als we tijd

Er gaat niets boven warme pistolets die nog knisperen als ze naar de winkel gaan. Door alle geluiden in de

Op zondag 11 mei is het weer Moederdag – dé dag om alle mama’s in het zonnetje te zetten. En

Ze zijn heerlijk en we hebben ze alleen met Koningsdag. De glacé. Want eerlijk, we maken ze voor oranje, maar

Traditioneel wordt er met Pasen in Nederland en België veel brood gegeten. Tijdens de 40 dagen voorafgaand aan Pasen werd