
Kletskoppen
Het dunne, knapperige koekje dat iedereen kent. Een koekje met historie. De verhalen over dit koekje gaan terug naar het
Het dunne, knapperige koekje dat iedereen kent. Een koekje met historie. De verhalen over dit koekje gaan terug naar het
1 mei 2012 namen we Bakkerij Broeckx-Govaerts over en was Bakkerij Adams een feit. Het klinkt cliché, maar de afgelopen
Voor ons zo vanzelfsprekend, voor sommige klanten veel minder. Op de Paas- en Kerstbestellijst en ook online kun je gesorteerde
We hebben er een broodautomaat bij. We hadden er al een in Zondereigen. En nummer twee staat bij Aardbeienkwekerij Claasse-Lucius
Voor de liefhebbers van kaas een erg gemakkelijk recept voor bij de borrel als hapje of bij de lunch. Ingrediënten:
Carnaval is voorbij, de vakantie zit er op dus we zijn er weer met… nieuwe soorten eierkoeken! Eén van mijn
‘Anders schrijf je een keer iets over roggebrood…’ Dit was Ronalds suggestie voor een stukje. Mijn reactie: ‘Ok, prima. Wat
Aankomende dinsdag is het Valentijnsdag. Een paar keer per jaar komen de hartjes in de toog te staan. Met de
Regelmatig vragen mensen, als je vertelt dat je een bakkerij hebt, waarvoor ze naar onze winkel zouden moeten komen. Zonder
te ontbijten: 1. Een goed ontbijt zorgt voor een goede energieverdeling over de dag. Zo loop je minder kans op
Alweer een jaar voorbij. Voor ons de tijd om hard te werken, maar het is ook tijd om even terug
Tussen de bedrijven door zijn we voor thuis een soort van kerstdiner samen aan het stellen. Dit stelt met al