Een rijke geschiedenis

Al vanaf 1942 zijn er in het pand aan de Molenstraat 63 in het enclavedorp Baarle bakkers ‘s nachts hard aan het werk om te zorgen dat er ’s ochtends heerlijk, vers brood in de winkel ligt.

De familie Gulickx heeft de Belgische bakkerij bijna 40 jaar gerund, waarvan Fon en Bets Gulickx de langste periode. Daarna hebben Jan en Marleen Broeckx ruim 20 jaar de bakkerij met succes geleid. Onder leiding van de voorgangers is het bedrijf uitgegroeid tot een moderne, eigentijdse bakkerij.

Een bakkerij met een breed Belgisch en Nederlands assortiment aan kwaliteits-producten. Een bakkerij met oog voor de klant. Een bakkerij met passie.

0 +
Jaren ervaring
0
Prijzen gewonnen
0 +
Verschillende lekkernijen
0 +
Lieve klanten
Onze winkel

Onze winkel bevindt zich aan de Molenstraat 63 in Baarle-Hertog. Baarle-Hertog is een bijzonder stukje België gelegen in Nederland. De enclave situatie is uniek in de wereld. U passeert in ons mooie dorp meerdere keren de landsgrens. In onze winkel helaas niet, maar we hebben een bijzonder assortiment; Belgische koffiekoeken, Nederlandse eierkoeken, Belgisch en Hollands worstenbrood en hetzelfde geldt voor de zachte broodjes. Ons brood snijden we op z’n Belgisch, wat dunner, of wat dikker op zijn Nederlands. De beide culturen komen hier letterlijk samen!

Vanaf ‘s ochtends 7:00 uur (uitgezonderd op woensdag) zijn wij open en liggen de lekkerste verse broden, pistolets, koeken en gebakjes voor u klaar. U kunt uw bestelling ook plaatsen via deze website. In dat geval kunt u uw bestelling komen ophalen in de winkel of het pick-up point.

Kom een keer langs en laat u verrassen door de heerlijke geuren van vers gebakken brood en alle Belgische en Nederlandse lekkernijen!