Goddelijke ontdekking

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wij vinden onze eigengemaakte chocoladepasta de lekkerste van de wereld. En wij niet alleen, we hebben een inmiddels een groepje ‘verslaafden’. Dus toen dit recept lukte was ik echt blij en het is ook nog eens super simpel:

Chocomousse van onze eigen chocolade! Mousse waarvan je paasdessertjes kunt maken, als vulling gebruiken in een taartje, kunt combineren met rood fruit of vanille of gewoon zo naar binnenlepelt… De bereidingswijze: klop 200 ml slagroom lobbig. Voeg hier een bakje van onze pasta (dit is 200 gram) aan toe en meng dit vervolgens. Laat de mousse in de koelkast opstijven en… geniet!

Nog een paar extra tips: gebruik ongesuikerde slagroom, omdat de mousse anders wel heel erg zoet wordt. De chocopasta kun je er doorheen scheppen of mixen, maar zorg in ieder geval dat hij op kamertemperatuur is.

Ronald is altijd vrij trouw aan zijn recepten, maar wellicht biedt deze variant van de mousse wel mogelijkheden voor onze dessertjes of het chocomoussetaartje. Deze gaan de komende maanden toch uit het assortiment aangezien de zomerproducten, met aardbeien, eraan komen. Kunnen we mooi testen de komende maanden!