Bestellen | Makkelijk en snel

Online bestellen

Via deze website uw brood, pistolets, gebak, Belgische koffiekoeken, smoskes, salades of beleg bestellen gaat makkelijk en snel. Onder ‘Bestellen‘ vindt u onze producten. Leg ze in uw broodmand om ze daarna af te rekenen. Bestellen kan tot 21u voor de volgende dag tenzij anders aangegeven zoals rondom drukke feestdagen.

Bent u een bedrijf en wilt u graag een factuur? Gelieve dan uw bestelling te mailen naar bestellingen@bakkerijadams.be met daarbij uw ondernemingsgegevens. Achteraf een factuur maken is niet mogelijk. Voor Nederlandse klanten is het niet mogelijk om een factuur te krijgen van een online bestelling. Gelieve daarom te mailen.

 

Handig om te weten

Wij kunnen uw bestelling ook bezorgen. Voor bedrijven bezorgen we vanaf €25,00 gratis in de beide Baarlese gemeentes, Zondereigen, Ulicoten, Alphen, Chaam, Weelde-Statie (lager dan €25,00? Bezorgen kan natuurlijk ook. Dit doen we tegen hetzelfde bedrag als voor consumenten). Voor bezorging in verder gelegen plaatsen graag even contact opnemen. Het tijdstip van de bezorging gebeurt in overleg.

Bezorgen voor consumenten kan ook tegen een kleine vergoeding. Bezorging in de beide Baarlese gemeentes: €2,50, in Zondereigen, Ulicoten, Alphen, Chaam, of Weelde-Statie €5,00. Voor andere plaatsen graag even contact opnemen. Het tijdstip van de bezorging gebeurt in overleg.

Uw bestelling kunt u online plaatsen (tot 21u voor de volgende dag), in de winkel, mailen (bestellingen@bakkerijadams.be) of u kunt even bellen: +3214 699 070.