
Bakken met appel | makkelijke recepten
We hebben veel producten met appel – en dus een nieuwe vlaai met appel en citroen. Veel mensen houden hiervan
We hebben veel producten met appel – en dus een nieuwe vlaai met appel en citroen. Veel mensen houden hiervan
Twee keer 20 leerlingen van Basisschool de Vlinder kwamen woensdag op bezoek met 2 juffen. Leerlingen van het eerste tot
‘Ank, we hebben in juni twee stagiaires in de bakkerij. Eindelijk tijd om eens quiches te maken’. En zo geschiedde.
Tijd voor de lekkerste éclairs, naast de oude vertrouwde chocolade en mokka variant, tijdens de vijfde week van de éclair.
Nog een beetje warm, met een beetje boter. Zo eten Liz en Ravi ons croissantje het liefst. Ellen eet graag
Als we ze zouden laten kiezen dan zouden er zeker en liefst altijd beschuitbollen en worstenbroodjes in de broodtrommel gaan.
Smos of smoske is Vlaams voor een rijkelijk belegd hard stokbroodje met groente, kaas, hesp en ei. Hieraan voldoen die
We laten zo veel mogelijk zien van wat er achter de schermen in een bakkerij gebeurd. We krijgen ook regelmatig
De eerste maanden van het jaar zitten er alweer op. Tijd voor de marktonderzoeker in mij om een lijstje te
‘Mam, waarom is er Moederdag? Twee keer zelfs? En Vaderdag? Wij willen dan ook een kinderdag! Op woensdag, want dan
Brood tekort? Kom snel bij halen (of bak ons afbakstokbrood af)! Brood over? Eerder gaf ik al recepten voor oud
‘Ronald, vier je je verjaardag nog?’ Antwoord; ‘Euh, ja, gewoon op de dag zelf, toch? Dit jaar is Ronald jarig