
Stagiair Noud | Achter de schermen
We hebben eventjes een stagiair rondlopen. Vanuit De La Salle is Noud twee weken van de partij om te kijken
We hebben eventjes een stagiair rondlopen. Vanuit De La Salle is Noud twee weken van de partij om te kijken
De winkel is te klein. Wie had gedacht dat we dat na de verbouwing – alweer 3 jaar geleden! –
Donderdag zijn ze er weer! 3 november is het weer Hubkesdag. Kom op tijd naar de bakkerij voor deze gezegende
Achter de schermen of voor de schermen? We zijn naar een bakkersbeurs geweest en – ik – Anke was uitgenodigd
Nog een nieuwke! Helaas moest Hedwig de Adams Bakery verlaten. We waren op zoek naar iemand, die wel een taart
Een paar weken geleden leek het bij ons al week van de cake – pompoencake, pistachecake, caramel, speculaas – vanalles
Kijkje achter de schermen, wie is wie? We hebben er sinds kort een Merel bij. Merel werkt vooral in het
Wij hebben eigenwijze klanten. Zo dat is er uit 😉 We hebben ook de leukste klanten. Die graag zelf kerstpakketjes
De Baarlese ondernemers doen mee met het weekend van de klant! In België is dit weekend ‘goed gekend’, in Nederland
We gaan weer bakken! Nou ja ‘we’… jullie! Doe mee met de tweede editie van Heel Baol Bakt en laat
Het gaat over niets anders. De energiecrisis. Moeten we ons zorgen maken, maken we ons al zorgen? Ja en nee.
Desem is een mengeling van bloem en water. Hierin zijn micro-organismen aanwezig die zorgen voor een natuurlijke gisting en dus