De beste guilty pleasure is
chocolade. Vlaanderen wordt ook wel de hoofdstad van de chocolade genoemd. De twee grootste chocoladefabrieken van de wereld staan hier,
chocolade. Vlaanderen wordt ook wel de hoofdstad van de chocolade genoemd. De twee grootste chocoladefabrieken van de wereld staan hier,
Meer en meer zie je ze bij ambachtelijke bakkers. Ook Ronald maakt ze steeds meer; desembroden. Eigenlijk is desem niets
Jaren geleden, toen Ronald nog in Wageningen studeerde heeft hij stage gelopen in Oisterwijk bij Robèrt van Beckhoven (meesterbakker en
Regelmatig zijn er bakkersbeurzen. Ieder jaar is er een grote in België, waar Ronald vorig jaar tweede werd bij een
Makkelijker kan bijna niet. Een keer iets anders dan brood, maar wel vezelrijk. En… je moet wat als de bakker
Wij krijgen veel vragen over hoe Ronald zijn leven er dagelijks of wekelijks uitziet. Wanneer hij begint met werken, wanneer
De rubiks. Moeilijkheidsgraad voor een (thuis)bakker: uitdagend. Bewerkelijkheid: hoog! Het was even puzzelen, letterlijk en figuurlijk, maar zo wordt de
Brood van een ambachtelijke bakker blijft drie dagen zacht en mals mits het in een afgesloten plastic zak, in een
Een goede bodem. Een typisch Belgisch product. Een lekkere vette hap. Wij dachten toen aan een friet stoof. Met de
De dag goed begonnen is al half gewonnen. Deze muffins kun je als ontbijtje of tussendoor eten. Lijkt minder gezond,
Grofweg zijn er twee redenen waarom mensen moeite hebben om te ontbijten: geen tijd of geen trek. Toch is ontbijten
We gooien met z’n allen in de Westerse wereld onnoemlijk veel eten weg. Brood staat zelfs in de top 3.