Shoppen, shoppen, shoppen!

Alle grote dingen zoals de winkel, oven, vriezer hebben we al een tijd geleden gekocht. Nu ben ik op zoek naar de ‘kleine’ dingen. En stiekem zijn dat veel kleine dingen. Afgelopen maandag waren we op de bakkersbeurs in Antwerpen en daar hebben we weer veel inspiratie opgedaan en vooral ook gezien wat we niet willen. Wat moeten we allemaal shoppen?

Pistoletmandjes. Veel mandjes zijn nog standaard gevlochten riet. Die hebben we nu jaren gehad en dat hoeft niet meer. Maar wat dan wel? We hebben van alles gezien. Vooral kleine alternatieven of open varianten. Heel mooi, maar we moeten al zoveel kruimels opvegen! We gaan op meerdere momenten per dag bakken, maar er moet natuurlijk wel wat in de mand of bak kunnen zodat we vooruit kunnen. Het was even zoeken, maar uiteindelijk hebben we mandjes gevonden die goedgekeurd zijn.

Stokbroodmand. Die dingen zijn me toch ouderwets. Dit viel mij echt tegen, maar we hebben een mooi en stoer alternatief gevonden!

Kleding voor de bakkers. Hier zijn we nog niet helemaal uit. De bakkers komen nu meer in zicht dus ze moeten ook nette en dezelfde kleding aan. Ik zie ze graag in een echte witte buis, zoals het vanuit vroeger hoort. Maar dit erg besmettelijk en warm. Dus misschien korte mouwen? Een andere kleur buis kan, maar welke kleur dan? Of zoals de meesten nu werken; een t-shirt of een polo. We gaan gewoon testen.

Aankleding voor de winkel zelf. Ronald gaat veel, heel veel lekkers maken. Echter, een beetje aankleding willen we wel. Zeker nu we geen echte etalage meer hebben. Samen met Artinez Bloemwerken heb ik hiervoor al een paar mooie plantjes gekozen.

Toonbankdingen‘. Een doorn in het oog zijn al een tijd onze taartonderleggers. Die moeten echt beter en gaat gebeuren. Daarnaast nog prijskaartje en houdertjes om deze kaartjes in te doen. Hiervoor heb ik een leuk idee! Alleen nog wat medewerking van wat handige vaders nodig… Alweer 😊

We zijn ons lijstje af aan het strepen. Het einde komt in zicht!