Zitten er minder calorieën in een geroosterde boterham?
We hebben allemaal weer heerlijk genoten en gegeten tijdens de Paasdagen. Tijd om weer even te focussen. Een croissantje minder
We hebben allemaal weer heerlijk genoten en gegeten tijdens de Paasdagen. Tijd om weer even te focussen. Een croissantje minder
Moederdagactie, win een superdeluxe ontbijt! Als je dit leest volg je ‘Het geheim van de bakker…’ al. Dus wat moet
Soms twijfel je over keuzes die je moet maken. Wij staan voor een flinke verbouwing en moeten veel beslissingen nemen.
Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Een aantal producten heeft de afgelopen tijd een make-over gekregen, we hebben gebrainstormd
We hebben een heerlijk zonnig lang weekend in het vooruitzicht! Tussen het werken door, want we zijn Eerste en Tweede
Een goede croissant staat symbool voor goed genieten. Een goede croissant laat ook vakmanschap zien. Maken we kans bij de
We hebben een aantal piekmomenten per jaar. Kerst en Pasen zijn twee van die momenten. Mensen zijn vaak verbaasd als
10 jaar geleden is er met alle Belgische partijen in de bakkerijsector afgesproken om gejodeerd zout te gaan gebruiken. De
Ik heb het al vaker gezegd, Ronald is bakker in hart en nieren. Vanaf het moment dat hij, net als
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, als je geniet dan moet je het goed doen. Wij zijn verslaafd aan
Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Wij vinden onze eigengemaakte chocoladepasta de lekkerste van de wereld. En wij niet
Of waarom kun je bij jullie maar tot 9 u ’s avonds bestellen voor de volgende dag en online niet