Update van de ziekenboeg

De oplettende klant heeft het misschien wel gemerkt; drie van onze collega’s, waaronder ikzelf, zitten in de lappenmand.

Van Anjo en haar ziekteproces zijn veel mensen op de hoogte vooral door ons interview, de boezembroodactie en de mudrun. Met Anjo gaat het gelukkig goed! Anjo herstelt goed, het gaat steeds beter en af en toe laat ze haar gezicht alweer zien in de bakkerij. Wat wij natuurlijk erg gezellig vinden! Hopelijk is ze er snel echt weer. Ps: de boezems komen deze maand waarschijnlijk nog een keertje terug voor een speciaal project; houd ons in de gaten via de nieuwsbrief, facebook of Ons Weekblad.

Ons Wilma is in juni helaas ook de ziektewet in gegaan. Eind juni ze is ze succesvol geopereerd, maar het revalidatieproces heeft zijn tijd nodig. Dit gaat stapje voor stapje. Maar iedere stap is er een en ze komt alweer op het fietsje af en toe bij ons kijken. Zoals onze volgers hebben kunnen zien heeft zij (wie anders?) symbolisch de laatste keer onze oude winkel op slot gedaan. Laten we hopen dat ze de nieuwe winkel ook als eerste kan openen.

En als je dan denkt dat je alles gehad hebt… ik ben ook uitgevallen. Na lange tijd sukkelen met rugklachten was daar ineens een maandag in juli dat ik uitvalverschijnselen in mijn been kreeg. Pijn, koude voet en ik kon niet meer lopen. Na veel rust, nog meer rust en ook veel onderzoeken word ik vrijdag geopereerd aan een hernia. En ook ik zal hiervan moeten revalideren.

Dus zoals jullie lezen liggen niet alleen de bakkerij en de winkel in de puin, maar wij ook. Het is pure overmacht, maar graag wil ik (en ook Anjo en Wilma) onze geweldig lieve collega’s bedanken, want we waren ineens behoorlijk onder bezet. Dankzij ons fantastische team is alles gelukkig goed gekomen! En we zijn alles alweer aan het opbouwen; we gaan er gewoon voor zorgen dat we er heel snel weer zijn!

Groetjes, Ellen.