Stokbroodtips!
Bijna vakantie. Tijd voor de barbecue of een salade met stokbrood. Maar hoe houd je nou je stokbrood het lekkerst?
Bijna vakantie. Tijd voor de barbecue of een salade met stokbrood. Maar hoe houd je nou je stokbrood het lekkerst?
17 tot en met 23 juni is het in België bij ambachtelijke bakkers de week van de éclair. Ronald en
16 juni Vaderdag! En natuurlijk gaan we de liefste papa ook verwennen. Met chocolade hamertjes, biertaartjes, slagroom stropdassen en… We
Deze week hebben we witte desem boezems. Bij het verder uitwerken van de boezemactie kwamen we al snel tot de
Het vergif van deze tijd? Op dit moment is het imago van suiker slecht. Maar hoe slecht of goed is
Oorspronkelijk komen ze uit Schotland. Scones. Kleine, stevige, zoete, witte broodjes. Lauwwarm met een dikke ongezoete crème of jam zijn
Wat een eer dat ik je mag interviewen Anjo. Soms valt alles samen. De 100e column en onze actie met
Het begon wat minder positief. Vrij negatief zelfs met een kop van een artikel ‘Meer dan 35 klontjes suiker in
Eén van de dingen die ik moest leren toen we de bakkerij overnamen waren de Belgische benamingen. Inmiddels kijk ik
Af en toen moeten de bakkers eens ergens anders een kijkje gaan nemen. Er wordt overal zoveel lekkers gemaakt. Vaak
Visite. Een verjaardag. Welke gebakjes moet je kiezen? Of toch taart of een vlaai? Door de jaren heen, we zijn
En je hoeft er maar 1 ding voor te doen. Bij iedere voedingsadvies, en dan nemen wij alleen de wetenschappelijk