Leer ons nog beter kennen | Wie is Ann?
In december meldde Ann zich bij ons. ‘De muren komen op me af nu we dicht zijn en bij jullie
In december meldde Ann zich bij ons. ‘De muren komen op me af nu we dicht zijn en bij jullie
Een oranje tompouce hoort er gewoon bij op Koningsdag, ook ons. Dus net als altijd zijn er oranje glacees 27
Pasen wordt over de hele wereld uitbundig gevierd. Vaak ook met veel eten. Voor mijn gevoel wordt er iets minder
Leuk en lekker zijn onze Paasvogelnestjes! Gemaakt van schuim. Wij spuiten ons schuim of progres nog iedere week zelf. Grote
We hebben allemaal ons lijstje met producten die Ronald ooit ‘moet’ maken. Zo wilde Lizje pretzels en heeft ze deze
Mijn naam is Emma en ik volg de niveau 4 opleiding Food & Future. Ik loop sinds 3 december 2020
Ongeveer een week na ons overweldigende drukke Valentijn- en Carnavalsweekend met heel veel ontbijtjes durfde ik te beginnen over een
In een bakkersvakblad stond een interessant artikel met smaakprofessor Peter Klosse. De conclusie van het artikel is dat we ‘met
Als we vakantie, of verlof 😊, hebben, dan is het tijd om leuke dingen te doen. Bijslapen (vooral Ronald dan)
We vieren wat we vieren kunnen en genieten waar we kunnen. Zeker in deze tijd. Daarom hebben we al een
Dat viel even tegen in Heel Holland Bakt. Even macarons maken. Zeker niet gemakkelijk en heel bewerkelijk. Een reden dat
Na drie weken komt de klad er vaak in wat betref goede voornemens. Het nieuwe jaar is bijna een maand