Nieuw gezicht | Linde

We hebben weer een aantal nieuwe gezichten. Misschien heb je ze al gezien of komt een gezicht al wat bekend voor. In dit geval kan dat kloppen, want Linde is het zusje van Merel. En die zorgt er wel voor dat ze goed ingewerkt wordt:

Wie ben je?

Ik ben Linde Olislaegers en woon in Weelde-Statie. Ik doe de richting Voeding-Verzorging op het Heilig Graf.

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het wel goed.

Hoe lang werk je al bij ons?

Ik vind het een heel leuke ervaring om voor het eerst te werken. Van zodra ik mocht ben ik begonnen. Dat was begin november. Ik ben dus nog maar pas deel van het supergezellige team.

Wat vind je leuk en minder leuk aan het werk?

Wat ik leuk vind is klanten helpen en ze blij maken met lekkere producten. Stom vind ik het op tijd op moeten staan.

Wat wisten we nog niet van je?

Dat Merel mijn zus is dus en misschien ook niet dat ik meegedaan heb met Heel Baol Bakt. Helaas niet gewonnen. Ik werkte toen net bij de bakker, maar Ronald heeft me niet geholpen. Anders had ik wel gewonnen 😉

Wat is je lievelingsproduct?

Een Hollands worstenbroodje net uit de oven, mmmm!

Wat zijn je hobbies?

Zelf kleren maken en ik houd super veel van alle Marvel films.

En maak deze zin af – Ooit ga ik…

Het noorderlicht zien!