Winkelheer erbij! | Binc

Het team winkelheren wordt sterker. Binc is Tijs komen vergezellen en inmddels ook ieder weekend een vast gezicht. Net als de rest heeft hij ook een aantal vragen gekregen en hij had deze heel snel beantwoord. En op de foto heeft hij onze nieuwe schort al aan. Wij zijn er blij mee, hij iets minder: 

Wie ben je?

Ik ben Binc van Holten, 15 jaar en kom uit Ulicoten.

Welke opleiding volg je en wat wil je later worden, als je groot bent?

Ik zit op dit moment in 4 HAVO op het OLV in Breda en later wil ik miljonair worden 😉

Hoe lang werk je al bij ons?

Sinds oktober vorig jaar, dus 4 maanden.

Wat vind je leuk en minder leuk aan het werk?

Ik vind het contact met de mensen leuk en de collega’s. Iets minder is natuurlijk het vroege opstaan. Noot van de redactie; de hoofddeksels met Kerst vielen hem ook zwaar, maar uiteindelijk was hij zelfs met Oudjaar in thema!

Wat wisten we nog niet van je?

Dat ik auto’s en andere voertuigen heel leuk vind.

Wat is je lievelingsproduct?

Eclairs en… daar zijn ze weer, de Hollandse worstenbroodjes!

Wat zijn je hobbies?

Voetballen, gamen en Formule 1.

Van welke muziek, boeken, films houd je?

Ik vind actie films leuk en qua muziek luister ik vooral House en Techno. Aan boeken lezen vind ik niets aan.

En maak deze zin af – Ooit ga ik…

Ooit ga ik naar de Formule 1 race in Amerika.