We haole alles uit de kast verrassingspakket!

Helaas kan Carnaval dit jaar weer niet doorgaan zoals het hoort, maar de Grenszuukers ‘haole toch alles uit de kast’ en wij doen mee! Vanaf donderdag 24 februari tot en met zondag 27 februari hebben we speciale ‘Alles uit de kast pakketten’. Vol met bekende en… nieuwe lekkernijen voor een carnavalsbedrag 😉 Om toch van Carnaval te genieten of je gewoon te laten verrassen door ons:

Zondag 27 februari zijn we open. Vanaf maandag hebben we ‘verlof’ tot en met woensdag 9 maart. Dat betekent weer grote schoonmaak en ook opruimen. We ‘haole letterlijk alles uit de kast’, het Carnavalsmotto van het Smokkelgat 2022.

Bij Carnaval horen traditioneel en streekgebonden diverse lekkernijen. Met Carnaval worden die gegeten en vaak ook op dinsdag, omdat je dan nog mag ‘zondigen’. Hierna gaat de 40 dagen vastenperiode in. Men kent dit in België en ook in Noord Nederland is het vette dinsdag, in Engeland pancake Tuesday en in Frankrijk hebben ze Mardi gras. De voorraadkast moet leeg en zo ook bij ons!

Dus hebben we een verrassingspakketje voor €11,11 met daarin maar liefst 11 lekkernijen… deels verrassingen en een aantal bekende lekkernijen of minder bekende:

  • Worstenbrood mag niet ontbreken. Favoriet bij velen en Ronalds specialiteit!
  • Een leuke traditie vinden we de vastenavond vlaaitjes. In de volgende ‘Het geheim van de bakker…’ ga ik er dieper op in, maar het zijn erg lekkere abrikozenvlaaitjes.
  • Vooruit… bakken is zijn hobby dus appelbeignets mogen nog een keertje!
  • Vroeger bij Ronalds oma bakten ze met carnaval wafels. Dus die moesten er in!
  • En dan verrassing 1
  • Verrassing 2
  • En tot slot verrassing 3!

De pakketjes maken we alleen op bestelling dus doe dat zeker! Dit kan via de site of door even te mailen. Bellen (0032 14 699 070) of in de winkel kan natuurlijk ook.