Wil jij met je bakker meedenken?

Zullen we dit? Misschien is het toch handig als we… Of beter zo? Op dit moment nemen we heel wat beslissingen. Over trappen, ramen, muren, vloeren, koelingen, maar ook steeds vaker moeten we over het assortiment na denken. Hoe gaat dat eruit zien in de noodwinkel en in de nieuwe winkel? Wil jij dat mee bepalen? Laat het ons weten!

We hebben meer dan 350 producten. Best veel. Ook veel min of meer dezelfde producten, maar dan in een andere vorm. Een mooi voorbeeld is het smal tarwe, breed tarwe, groot rond tarwe, klein rond tarwe, casino tarwe, galet tarwe, tijgertarwe en desemtarwe. Dat zijn 8 soorten tarwe! Is dat nodig? En hoeveel donkere soorten willen we in de winkel hebben? Of moet er een donkere soort met zaadjes uit een grof volkoren erbij? En hoeveel vlaaitjes wil je in je winkel hebben? En koffiekoeken? We hebben nu wel 10 soorten. En moeten we straks meer soorten belegde broodjes aan gaan bieden? En wat doen we met het assortiment salades, uitbreiden? Er kan vanalles.

In de nieuwe winkel, met daarachter nieuwe bakkerij, zijn we namelijk veel flexibeler. Dat betekent dat we de hele dag door verse producten kunnen bijbakken en maken. Ook brood! Maar dit gaat natuurlijk niet op afroep zoals in een frituur. We moeten dus wel goed nadenken over het assortiment.

Daarom de vraag aan jullie. Welk product kun je absoluut niet missen? “Hollandse worstenbroodjes!”, roept Hedwig en Ellen: “rijstevlaaitjes, die moeten echt erin hoor!’. Tiny: ‘Donker brood!’. Wie wil ons helpen met deze moeilijke keuzes?

En nog een vraag. De verbouwing brengt veranderingen met zich mee. Daarom zijn we op zoek naar een bakker. Dus ben of ken jij die bakker die bij de beste en lekkerste bakker van Baarle en omstreken wil werken? In een moderne, nieuwe bakkerij? Waarbij je zeker je zeker niet altijd ’s nachts of in het weekend hoeft te werken? En die helemaal achter onze kernwaarden ‘Ambachtelijk’, ‘Kwaliteit’ en ‘Ovenvers’ staat? Laat het ons dan weten! Een gedegen bakkersopleiding is vereist, ervaring een pré. De focus zal meer op brood liggen. Uren en dagen zijn dus in overleg (38 uur p/w) en het salaris is marktconform.

Dus kun je ons helpen?! Laat hieronder een reactie achter, heel veel dank vast!