Win een weekendje Parijs!

De ondernemers van Baarle hebben weer wat leuks bedacht. We gaan op een andere manier vervolg geven aan het hart met de slotjes. En er kunnen weer romantische prijzen gewonnen worden. Natuurlijk een ontbijtje van ons en een weekend Parijs! Ook steunen we weer een goed doel, namelijk de Alpe d’Huzes. Lees snel verder:

Het Sint Annaplein wordt vrijdag 14 februari omgedoopt tot een Valentijnplein. Er komt een tent te staan met daarin een photobooth waarin je gratis jezelf met vriendje/partner/geliefde/oma/de buurman, wie dan ook, vast kunt laten leggen. Dat is natuurlijk al leuk, maar als je deze foto post op de Facebookpagina Visit Baarle met daarbij #visitbaarle dan maak je kans op:

Een weekendje Parijs

Een ontbijtje (van ons!)

Een fles champagne

Een diner voor 2

Een lingeriesetje

Maar dat is nog niet alles. Je mag ook een foto posten als je, met wederom een lief persoon, een slotje ophangt aan het hart. Het hart, het grote hart wat nu bij het Bels lijntje staat, wordt voor deze gelegenheid naar het Valentijnsplein verplaatst. De slotjes worden verkocht in het houten huisje dat bij de tent staat door de organisatoren en deelnemers van de Alpe d’Huzes. De opbrengst gaat volledig naar dit goede doel!

Dus: kom vrijdag 14 februari tussen 13 en 19.30 uur met de allerliefste naar het Sint Annaplein. Koop een slotje, vereeuwig jezelf bij het hart of in de photobooth, plaats deze foto op de facebookpagina VisitBaarle met vermelding van #visitbaarle en maak kans op deze schitterende prijzen! De prijswinnaars worden op 17 februari via Facebook en Visitbaarle.com bekend gemaakt. Zij kunnen bij de betreffende winkel hun prijs ophalen of reserveren of… boeken!

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de Baarlese Ondernemers.