Paasontbijt | ook voor kindjes

Ongeveer een week na ons overweldigende drukke Valentijn- en Carnavalsweekend met heel veel ontbijtjes durfde ik te beginnen over een Paasontbijtje. Vol met alles voor heerlijk ontbijt, aangevuld met Paaslekkernijen. En met één voorwaarde, waar Ellen het meteen mee eens was:

In de vorige ‘Het geheim van de bakker… ‘ schreef ik al dat we overweldigd waren. We hadden een weddenschap met Valentijn. Een weddenschap over het aantal ontbijtjes dat we gingen verkopen. En die weddenschap heb ik ruim gewonnen (de prijs was een Carnavalsontbijtje!). Echter, we hadden ook nog onze ‘normale’ ontbijtjes. Drie soorten, en die waren er ook veel besteld. Plan de campagne; 5 soorten ontbijtjes, 5 mensen die ze gaan maken en we zetten alles per ontbijtje apart klaar op rekken en in de koeling. Het idee was perfect en het liep ook goed tot er een invasie kwam. En toen was het heel goed zoeken tussen alle rekken, lijstjes checken, namen onthouden, uitzonderingen noteren en toch proberen snel te blijven. Ook in de winkel was het heel druk. De hartjestaarten en vlaaien vlogen de winkel uit dus Ronald kon (daar) ook wel wat hulp gebruiken.

Conclusie; dit moeten we volgend jaar anders doen. Maar volgend jaar is eigenlijk Pasen. En dat is al over een paar weekjes. Dus er moest een nieuw plan komen met onze voorwaarde:

Er komt één ontbijt. Een heerlijk goed gevuld Paasontbijt met een kinderpaasontbijt als optie. Bezorgen kan in Baarle en omstreken. Maar meer keuzes hebben we niet. We hopen dat we hiermee niemand teleurstellen, maar in het ontbijtje zitten onze vertrouwde pistolets, koffiekoeken, croissants, salades, de inmiddels beroemde chocopasta, eitjes, vers fruit en het wordt verder alleen maar uitgebreid met extra paaslekkernijen. Het beste van twee werelden dus!

Even praktisch: het ontbijt is online, in de winkel, telefonisch en via de Paasbestellijst te bestellen. Het is er Paaszondag en Paasmaandag. Beiden dagen zijn we tot 13 uur geopend. Het kost €40.00 voor twee personen en het kinderontbijtje €7,50. In het kinderontbijtje zitten een broodhaasje, een croissantje, worstenbroodje, een paasdonut, beleg en melk.