Leer ook Liz en Ravi beter kennen!

Deze twee werken natuurlijk niet bij ons. Maar horen er zeker bij ‘achter de schermen’. Ze zijn er vaak, kennen iedereen en weten niet beter dan dat de bakkerij er is. Liz is al een keertje met haar klas op bezoek geweest en Ravi komt vaak op zondag met opa even een kijkje nemen (en rozijnen eten). Liz en Ravi hebben ook meegedaan aan ons interview:

Wie zijn jullie?

Liz Liene Adams ben ik (L) en Ravi Ben Adams is Raaf (R). L: ik ben bijna 7. R: ik word met opa Ben 5. 

Hoe gaat het met jullie?

L: Goed. R: ook goed, maar ik heb een pleister, want ik zat met mijn teen onder de deur. Mama verzorgt mij.

Hoe lang werken jullie al bij ons?

L: Hahahaa, niet! R: ik mag soms helpen eitjes pellen.

Papa en mama hebben een bakkerij, wat is daar leuk en minder leuk aan.

L: er zijn altijd lekkere broodjes. Papa en mama moeten wel soms veel werken. R: euhhh….

Wat is jullie lievelingsproduct uit de winkel?

L: warme worstenbroodjes. Die heb ik gemist op kamp. R: korstjes.

Wat zijn je hobbies?

L: knutselen – zelf of met oma Magda, zwemmen en majoretten. R: zwemmen en in de tuin werken. Opa Toon helpen vind ik het leukst.

Van welke muziek, films, boeken houd je?

L: lezen vind ik niet leuk, wel als mama voorleest. Op televisie kijk ik graag Bluey, The Voice en Legomasters. En ik vind Snelle en Maan leuk. R: Paw Patrol, Santiago en Blaze. En ik lees graag met papa boeken over monsters en draken. In de auto probeer ik met alles mee te zingen.

Wat heb je deze vakantie allemaal gedaan?

L: we zijn vaak naar het geniethuisje bij zee geweest en daar bijna iedere keer gezwommen, ik heb in de tent gelogeerd bij tante Cindy – met Raaf, ik heb meegedaan met de Wielerzesdaagse en ben op kamp geweest. R: ik heb veel in de tuin gewerkt, met papa en mama naar de Paw Patrol film geweest en gaan zwemmen en op de skelter en met modder gespeeld.

En, ooit ga ik…

L: naar Disney! Of de Efteling. Nee, Disney, nee toch de Efteling. R: zwemmen, in de tuin werken. En in een helikopter.