Wist je dat…

we bijna 10 producten met appel hebben! We verwerken dus behoorlijk wat appels per week en dat worden er weer meer aangezien het winterassortiment stillaan weer in de winkel komt. Dit betekent dat de appelbollen weer in de toog staan. Zowel de Nederlandse, met grove suiker, als de Belgische met bloemsuiker. Beiden met grote appels gevuld met kaneelsuiker. Koud lekker, maar zeker ook warm als toetje met een bolletje ijs en slagroom.

Dit waren er twee. De overige negen zijn de volgende:

  1. Natuurlijk de onmisbare appelflap.
  2. Lekker, frisse appelcake.
  3. De Belgische koffiekoek met appel.
  4. Bij de gebakjes de appelpunt.
  5. en 9. Maar liefst drie soorten appeltaarten; één met rozijnen, één met appelamandel en één appelvlaai met spijs en rum. Drie vind ik al jaren veel, misschien wel teveel. Ronald kan moeilijk afscheid nemen van producten. We zijn dus een beetje aan het dubben. Eentje eruit, of een heel nieuwe ontwikkelen die er meer vervangt? En welke dan, suggesties zijn welkom!

PS: zomaar nummer 10 bijna vergeten. De appelbeignets met oudjaar natuurlijk!