Wie is wie | Ziva

Ziva loopt ook alweer ruim een half jaar in de bakkerij en winkel rondt. We liepen een beetje achter met voorstellen, dus nu is deze Vlaamse jobstudente aan de beurt!

Kun je iets over jezelf vertellen?

Ik ben dus Ziva en ik ben 16 jaar. Samen met mijn ouders en kleine broertje woon ik in Weelde Statie.

Waar zit je op school?

Ik zit op het Spijker in Hoogstraten, ASO, richting wetenschappen-wiskunde 6u. Later wil ik graag geneeskunde gaan studeren om dan arts te worden.

Wat vind je leuk en minder leuk aan het werk?

Het leuke vind ik het contact met de klanten. Elke keer zie je nieuwe mensen met hun glimlach. Iedereen wenst je een fijne dag! (Noot; we wisten al dat we heel leuke klanten hebben, maar hiermee dus weer bevestigd!).

Als ik toch iets moet noemen wat ik minder leuk vind is dat het pellen van eieren voor de smoskes of de salades. Die zijn lekker vers, maar dat betekent wel dat het pellen moeilijker gaat.

Het lekkerste vind ik… een fruitslof met kers!

Wat wist je nog niet?

Het Hollands worstenbrood heb ik leren kennen in de bakkerij. Daarvoor had ik er nog nooit van gehoord. In België is worstenbrood altijd met bladerdeeg. Wij hebben dus Belgisch worstenbrood en Hollands.

Mijn hobby’s zijn ‘woord’ en dansen. Voor de mensen die ‘woord’ niet kennen; het is eigenlijk een soort toneelschool. Dat volg ik in Merksplas. En in Turnhout dans ik bij Dance desire.

Verder lees ik graag avontuurlijke boeken of boeken waar een waargebeurd verhaal achter zit.

Ooit ga ik… bungeejumpen!