Dosko lekkernijen | voetbalproducten

Van zomerplanten voor St. Remi naar voetbalbrood en speciale cakedonuts voor Dosko! Het is onmogelijk om overal aan mee te werken, maar we willen zeker de verenigingen ondersteunen waar Liz en Ravi bij betrokken zijn. En toen kwam voetbalvereniging Dosko met een verzoek:

Kunnen we samen geen producten verkopen, waarbij de opbrengst voor de vereniging is?

En dat vond Ronald een leuk idee, want hij experimenteert graag en nu mocht hij ‘nieuwe’ producten bedenken zonder dat er iets uit het assortiment moest (want dat is namelijk ‘de regel’; één ding erin is één ding eruit).

We hebben nu tijdelijk 3 voetbalproducten die bij ons in de winkel verkrijgbaar zijn en via KVV Dosko te bestellen zijn:

Het voetbalbrood is echt een nieuw brood. Het is een zogenaamd Molenaarspit brood. Een lekker licht klein broodje met zonnebloempitten en pompoenpitten. Ga je goed van voetballen dus eet gerust een bammetje extra 😉

Een boterham is natuurlijk gezond en voedzaam, maar niet echt echt een traktatie. Wat is wel een traktatie? Iets tussen een donut en cake in, wordt een cakedonut! Deze zijn uitgebreid getest door de U7 en goedkeurd nadat ze al heel veel pannekoeken ophadden. Lekker zoet, vanille of chocolade (deze is wat machtiger), afgewerkt in Dosko groen.

Niet zichtbaar in de winkel zijn onze afbakproducten, zoals de afbakpistolet en croissant. Met Kerst hebben we een afbakbreekbroodje en met Pasen is dit een bloem. Na wat knutselen en testen is de bloem nu getransformeerd in een voetbal! Even afbakken, minuutje of 6, in een voorverwarmde oven en dan heb je heerlijk warme, verse broodjes. Tip; haal het brood ongeveer een half uurtje voor het afbakken uit de vriezer.

Samengevat; we hebben dus 3 voetbalproducten. Met de aankoop steun je KVV Dosko. Via Dosko kunnen de producten besteld worden of bij ons in de winkel.