Wie is wie? | Hedwig

Een foto van Paaszaterdag. Wat realiseert Hedwig zich hier? Lees snel verder en maak weer kennis met één van onze toppers!

Hedwig, vertel eens iets over jezelf: ik ben dus Hedwig en mama van drie prachtige kinderen. Sven (19), Jetske (16) en Gerben (9). Ik ben getrouwd met Sven en we zijn heel gelukkig samen. Al hebben we de afgelopen tijd heel wat voor onze kiezen gehad. Het gaat gewoon goed met me en we prijzen ons gelukkig dat we in een dorp wonen met een ruime tuin en we hebben een prachtig voorjaar gehad. Het is daarom minder erg dat de kinderen niet naar school kunnen. Er is thuis genoeg te beleven en een voorbeeld daarvan is de boomhut die mijn zoons gebouwd hebben.

Hoe lang werk je al bij Bakkerij Adams? Ik ben nu bijna 8 jaar geleden begonnen bij Ronald en Anke. Eerst poetsen en ondertussen 4 dagen per week in de winkel. Ochtenden, middagen en in het weekend.

Wat vind je leuk om te doen? Het leukste vind ik het om alles te kunnen doen. De variëteit is enorm: van afwassen tot klanten helpen, uitleg geven over producten, de vloer schuren, bestellingen bezorgen, inpakken en alles wat er bij komt kijken. Eigenlijk weet je nooit wat de dag gaat brengen. Ook een drukke dag zoals Kerst of Moederdag goed afsluiten vind ik geweldig.

Wat vind je minder leuk om te doen? Ik vind het stom als mensen vragen of iets vers is. Natuurlijk staan bakkers niet de hele nacht voor niets te bakken!

Wat weet je niet over mij? Dat houd ik liever geheim 😊 En als je iets wilt weten, dan kun je het gewoon vragen. Maar wat jullie misschien nog niet weet is dat mijn dochter inmiddels ook in de winkel staat en dat mijn man regelmatig met de nieuwe bus rondrijdt om te bezorgen en de automaat te vullen. Tot slot, we beginnen vroeg, 6 uur, maar toch kan ik enorm genieten van de rust en de stilte vroeg in de ochtend, nog voor ik ga beginnen.

Wat is je lievelingsproduct? Een warm worstenbroodje net uit de oven en ook de Tarte Maison en alles met aardbeien!

Wat zijn je hobby’s? Koken, tuinieren, lezen en genieten van het leven. Ook heb ik graag een adrenalinekick. Ik doe graag eens wat geks.

Ooit ga ik…: op wereldreis met mijn man en kinderen en dan zoek ik een plek in een warm land om de rest van mijn jaren door te brengen!

Ps: wat realiseerde Hedwig zich? Dat ze 500 eieren moest koken voor alle ontbijtjes, salades en smoskes. 500!