Wie is wie | Chantal

Nog een nieuwke! Helaas moest Hedwig de Adams Bakery verlaten. We waren op zoek naar iemand, die wel een taart durfde te incasseren en dat is Chantal geworden. Ze is er nog niet zo lang, maar die taart heeft ze inmiddels al – half – in haar gezicht gehad:

Wie ben je?

Ik ben Chantal van den Broek, 34 jaar en afkomstig uit Baarle-Nassau. Ik ben zorgkundige geweest op een dementerende afdeling. De corona heeft roet in het eten gegooid. Alles werd anders en de wisselende shiften waren niet altijd evident. Na een tijd dus werk dichter bij huis gevonden.

Hoe lang werk je al bij ons?

Vanaf 1 september dus nog niet zo lang.

Wat vind je leuk en wat vind je minder leuk aan het werk?

Het leukste vind ik de afwisseling in werkzaamheden en het contact met de klanten. Minder leuk is het als klanten weinig geduld tonen.

Wat is je lievelingsproduct?

Appelflappen, het Hollands worstenbroodje, de Hollandse appelbol en chocolade 😊

Wat is voor jou, als toch meer Belgische, typisch Nederlands?

Ik heb inderdaad altijd in België op school gezeten en gewerkt, op een paar jaar na. Nederlanders zijn vrijer en directer. En ze zeggen ‘doei’, terwijl de Belgen ‘salu’ zeggen als ze weggaan.

Wat wisten we nog niet over je?

Ik wil graag alles op tijd weten zodat ik goed kan plannen, ik lach graag – een dag niet gelachen is een dag niet geleefd! En ik sta positief in het leven.

Wat zijn je hobbies?

Ik ben sportief; ga fietsen, fitnessen, wandelen, zwemmen. En ik lees graag en netflix.

Van welke boeken/series/muziek/films houdt je?

Ik lees graag romans en thrillers. Ook houd ik van thrillers en horror bij films en series, maar ook actie en komedie. Muziek; Nederlandstalig, carnaval en pop – tot dusver is Ronald helemaal gelukkig 😉 en van rustige hardcore.

Dit heb ik al geleerd…

Van feedback wordt je sterker en door dingen te ervaren, wordt je harder en kijk je positiever naar het leven toe. Zo wordt je als mens sterker!