Welk stokbrood moeten we maken?

Een Belgisch stokbrood is groot, bij ons dan toch 😉 en zit qua textuur en smaak een beetje tussen het Franse en Nederlandse stokbrood in. We zijn op zoek naar wat lekkere zomerse varianten. Welke moeten we maken? Laat het weten, de meeste stemmen gelden!

We hebben een shortlist gemaakt, maar staan open voor suggesties. Welke lijkt jou lekker?

  • Een kruidenstokbrood met Italiaanse kruiden.
  • Een olijfstokbrood met zwarte en/of groene olijven.
  • Een knoflookstokbrood.
  • Een stokbrood met gorgonzola.
  • Een stokbrood met kaas en ui.
  • Een variant met zonnepitten.
  • Een walnotenstokbrood.
  • Een zoete variant met chocolade.
  • Een zoete met kaneel en suiker.
  • De tegenhanger van zoet, hartig of pittig; stokbrood met pepperoni en kaas.
  • Een pittige met jalapeno pepers en cheddar kaas (zie de tosti’s!).
  • Of eenvoudiger, een zout/peper stokbrood.

Laat het ons weten, via info@bakkerijdams.be en we gaan experimenteren!