Vuurdoop

We hebben onze vuurdoop dit weekend gehad met het nieuwe kassasysteem. Altijd weer een uitdaging en even puzzelen. Na de verbouwing hebben we in de winkel twee afrekenpunten. Iets wat we al heel lang wilden en wat niet past in de huidige winkel. En dat zie je nu. We hebben de tweede kassa er al bij laten zetten om toch al wat sneller te kunnen werken. Gelukkig is de nieuwe winkel er wel op in gericht.

De nieuwe winkel wordt echt mooi en anders. Twee kassa’s dus. Verbonden met een deel van de bakkerij en met een extra oven. Een grote wens van Ronald. En andere wens was een nieuwe uitroller, een flexbaker, een grotere vriezer, een andere vloer en een nieuwe stokbroodmachine. Gelukkig mochten de winkeldames ook wat inbrengen en dat werden de nieuwe kassa’s, nieuwe vlees- en kaassnijmachines, een grote vaatwasser en een handigere winkel.

Als ik het zo typ dan valt het best mee, maar alles wordt op z’n kop gezet en opnieuw ingericht. Na onze jaarlijkse vakantie, 19 tot en met 28 augustus, gaan we open in de noodwinkel. Dat zou het laatste onderdeel van het hele project moeten zijn. Het resultaat hebben wij inmiddels al vrij goed voor ogen. We kunnen niet wachten tot we een paar maanden verder zijn! De verbouwing brengt dus de nodige veranderingen met zich mee. Een volledig nieuwe bakkerij waarin we ook overdag gaan bakken en waarvoor we nog een nieuwe bakker zoeken! Ben of ken jij die? Neem dan contact met ons op (lees hier de volledige vacature)!

Ps: fijne W6D allemaal en zorg dat je onze trui wint 😉 Zaterdag zijn we tot 13 uur open i.v.m. de ereronde.