Vrolijk Kerstfeest! | één van onze kerstpakketten

Wie wil er niet heerlijk genieten van lokale lekkernijen tijdens de feestdagen? Het lijkt nog ver weg, maar onze drie kerstpakketten zijn al een keer gemaakt, want ze moesten natuurlijk op de foto. Heerlijk om tijdens warme nazomerdagen al een kerstbrood te maken en natuurlijk te eten 🙂 De pakketten zijn er vanaf €17.95 en bevatten veel lekkers en natuurlijk de optie om zelf aan te vullen met bijvoorbeeld een Baarlese Enclavebon:

Het eerste pakket heet ‘Fijne dagen!’ en bestaat uit een kerstbrood, echte Callebaut chocolade, een kerstster cake en onze eigen kerstschuimpjes. Dit pakket kost €17.95 (incl. btw).

Kerstpakket Fijne dagen

‘Vrolijk Kerstfeest!’ is het tweede pakket en is net wat uitgebreider. Het bestaat uit een kerstbrood, echte callebaut chocolade, onze kaasstengels of sesamstengels, onze huisgemaakte beroemde chocoladepasta, een kwarkbol, kerstschuimpjes, witte eierkoeken, een kerststaafje, onze eigen granola en een dripped kerstcake. Dit pakket kost €32.95 (incl. btw).

Kerstpakket Vrolijk Kerstfeest

Het derde pakket ‘Happy New Year!’ is aangevuld met bubbels en een supermooie en lekkere chocolade kerstboom naast het kerstbrood, witte eierkoeken, kaasstengels of vlinders, ambachtelijke kokosmakronen, een kerststaafje, de kerstster cake, broodchips, kerstschuimpjes, een dripped kerstcake en een kwarkbol. Dit pakket kost €55.95 (incl. btw).

Kerstpakket Happy New Year

Borrelen kunnen we ook! Het Bakkerij Adams Borrelpakket bestaat uit een fles Baarlese wijn van Hof van Baarle (rood of wit naar keuze) of onze eigen Pain Perdu biertjes van de Dochter van de Korenaar, onze eigen kaasstengels of vlindertjes, toastjes, broodchips, huisgemaakte kruidenboter, een zelf geroosterde notenmix, tapenade en natuurlijk mogen een heerlijk kaasje en droge worstjes niet ontbreken! Het Bakkerij Adams Borrelpakket kost €22,50 (incl. btw).

Bakkerij Adams Borrelpakket

Wij denken dat dit heerlijke pakketten zijn, maar mis je iets of wil je graag iets anders? Bijvoorbeeld een extra flesje wijn of juist alleen een kerstbrood of alle producten in een tas van je eigen zaak? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Nog even praktisch:

  • Pakketten zijn te bestellen tot 1 december 2020. Afhaaldag of eventueel bezorgen doen we in overleg. Houd er rekening mee dat we alles vers en ambachtelijk maken. We hebben producten gekozen die zeker een aantal dagen lekker blijven.
  • We maken de pakketten tot en met 21 december 2020. Daarna duiken we diep weg in de kerstbestellijsten en oliebollenvoorbereidingen 😊
  • We hebben een aantal opties: we kunnen er een kaartje met tekstje bij doen, of toch nog een paar biertjes. Een enclavebon die lokaal te besteden is, is natuurlijk een mooie toevoeging in deze tijd (de foto dient als voorbeeld, de bon is niet standaard inbegrepen. Dit geldt ook voor de broodplank; ook decoratie).
  • De producten op de afbeelding zullen in het pakket zitten tenzij er leveringsproblemen of iets dergelijks zijn. We zullen dan zorgen voor een passend alternatief zodat er toch heerlijk genoten kan worden.
  • Is er sprake van een allergie, laat het ons zeker weten!