Valentijns of Carnavalsontbijt

Genieten waar het kan. Zondag 14 februari vieren wij Valentijn en ‘meej hil ons hart’ toch een beetje Carnaval. We hebben hiervoor twee heerlijke unieke ontbijtjes samengesteld. Eentje met heel veel liefde en eentje… met bier 😊 en het enige echte carnavalsembleem van dit jaar! Bestel ze snel, ook thuisbezorgen is mogelijk! 

Het Valentijsontbijtje

Het Valentijns ontbijtje is voor 2 personen en bestaat uit: een hartjesbreekbrood met als beleg ham, kaas, jam en onze huisgemaakte eiersalade, hartjeskoffiekoeken, chocoladebonbons, ambachtelijke roombotercroissantjes, eierkoeken, vers fruit, sinaasappelsap en natuurlijk mag de prosecco niet onbreken. De zondagskrant doen we er in de Bakkerij Adamstas bij in en als je snel bent met bestellen nog een kleine Valentijnsattentie!

Het ontbijtje is ook online te bestellen en kost €40,00. Thuisbezorgen kan in de gemeente Baarle (€2,50 extra) of in de omliggende plaatsen Zondereigen, Weelde-Statie, Chaam, Alphen en Ulicoten (€5,00). De afhaaltijd wordt bij het bestellen dan de bezorgtijd. We hanteren een marge van een half uur. Bestellen kan natuurlijk ook in de winkel, via 0032 14 699 070 of via bestellingen@bakkerijadams.be.

Het Carnavalsontbijtje

Het enige echte genieten ‘meej hil oew hart’ ontbijt is ook voor 2 personen en natuurlijk zitten daar eieren met spek in en een brood (wel even zelf bakken), Hollandse en Belgische worstenbroodjes, croissantjes, een pittig kaasbroodje, confettiekoffiekoeken en onze eigen bier, Pain Perdu. We doen alles in een Bakkerij Adams tas en doen daar het carnavalsembleem van dit jaar bij!

Het ontbijtje is ook online te bestellen en kost €30,00. Thuisbezorgen kan in de gemeente Baarle (€2,50 extra) of in de omliggende plaatsen Zondereigen, Weelde-Statie, Chaam, Alphen en Ulicoten (€5,00). De afhaaltijd wordt bij het bestellen dan de bezorgtijd. We hanteren een marge van een half uur.

Welke ga jij kiezen!?