Tranen gelachen | teamdag achter de schermen

We hebben ontzettend genoten van ons 10 jarig bestaan. We hebben heel veel lieve felicitaties mogen ontvangen al veel prijzen uit de gelukskoekjes uitgedeeld. Erg leuk, al was het leukste toch wel ons dagje uit en de onze spellen met als finale spel de cakesmash! We hebben tranen gelachen:

Zondagmiddag hadden we een feestje in de bakkerij. Voor alle collega’s en partner aangezien onze ritmes soms ook wel wat vragen van het thuisfront. Lange nachten, extra vroeg opstaan, toch een dagje extra. Toen we met de voorbereidingen begonnen zaten we nog steeds in de corona periode en ik durfde het niet aan om een restaurant te reserveren. Gelukkig is de bakkerij groot genoeg dus geen probleem. Eten en drinken hebben we daar laten bezorgen. Wel wilde ik nog iets ‘doen’. En dan het liefste iets wat of een beetje een wedstrijdelement heeft, wat mensen een beetje uit hun comfortzone haalt of wat je eigenlijk nooit doet. Een aantal brainstormsessie verder waren we er uit. Winkeldame Ellen heeft ooit van Ronald een taart in haar gezicht gekregen voor haar verjaardag en ze wilde hem nog een keer terugpakken. Dus we hadden een cake smash voor volwassenen!

Telkens streden er 2 teams tegen elkaar – en toevallig zaten mochten de partners tegen elkaar strijden. We hadden verschillende spellen; maltkorn* blikwerpen, eierkoeken frisbee, gebakjesloop, koekhappen, pistolet werpen en een broodloop. Alleen dit was al hilarisch. Het is heerlijk als je zo’n fanatiek team hebt! Maar er stond natuurlijk wat op het spel; de winnaar mocht bij het andere team een taart in het gezicht gooien 😊 Het was heerlijk smerig!

We hebben van dit alles prachtige foto’s gemaakt door Foto28. De spelletjes zijn op beeld vast gelegd, de cake smash en alles wat mooi en leuk was te fotograferen. Foto28 heeft ook eindelijk een nieuwe groepsfoto gemaakt.

Na onze gezellige middag en avond ging voor Ronald 2 mei toch nog vroeg de wekker. We hadden bedacht dat het tijd was om ons team eens te verrassen met een ontbijtje. Team ontbijtservice – Ellen was erbij, Liz en Ravi en onze vaders – heeft in een uurtje tijd iedereen uit bed gebeld en onze nieuwe tas vol lekkernijen achtergelaten.

We wisten door het ontbijt dat iedereen dus goed gegeten had en vol energie zat voor ons dagprogramma. Het was heerlijk weer en dat kwam goed uit toen we Expeditie Robinson gingen spelen! Een quiz, behendigheidsspel, katapult bouwen, vuur maken, memory spelen; we zijn echt op de proef gesteld. Met hart en ziel hebben we ons op de spellen gestort en hebben we de zogenaamde winnaarsschijfjes bewaakt. We waren zo snel met z’n allen dat we tijd overhadden, maar dat was helemaal niet erg in de zon, op het terras met een barbecue erbij!

Het waren twee dagen met een gouden randje, op naar het volgende jubileum.

*we hebben hiervoor natuurlijk alleen ‘oude’ producten gebruikt. Beetje zonde anders!