Stagiair Noud | Achter de schermen

We hebben eventjes een stagiair rondlopen. Vanuit De La Salle is Noud twee weken van de partij om te kijken wat er allemaal gebeurt in een bakkerij. Dat hij bij een zegening van broodjes zou zijn, had hij nooit verwacht! Ook Noud beantwoordt een aantal vragen:

Kun je iets over jezelf vertellen:

Ik ben Noud Kuijpers en ben 15 jaar. Ik woon in Baarle Nassau en loop dus hier stage. Ik zit nu in het derde jaar op De La Salle. Mijn hobbies zijn voetballen bij Gloria, ik sta links-buiten.

Waarom wilde je bij ons stage lopen?

Het leek me leuk om een keer te helpen in een bakkerij.

Wat heb je geleerd, wat heeft je verbaasd?

Het heeft me verbaasd hoeveel soorten brood er zijn! Tijdens het snijden en inpakken heb ik de namen een beetje geleerd.

Wat vind je leuk aan het ‘werk’ en wat vind je minder leuk?

Ik vind eigenlijk al het werk wat ik gedaan heb wel leuk (smoskes maken, chocolade inpakken en prijzen, gebakjes aanzetten, brood snijden). Minder leuk vind ik het als je heel lang met hetzelfde bezig bent.

Wat wil je worden ‘als je later groot bent’?

Ik weet dit echt nog niet. Ik moet volgend jaar een richting kiezen dus moet er wel over na gaan denken. De opleiding weet ik dus nog niet en ook echt niet wat ik wil worden.

Wat ga je ooit zeker nog doen?

Ik wil heel graag nog een keer naar Dubai om te kijken hoe het ‘luxe’ leven daar is.