Sparen maar en win mooie en lekkere prijzen!

Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer mee met de zomerspaaractie. Er doen meer dan 30 Baarlese ondernemers mee en er zijn wederom grote, gave, mooie prijzen te winnen. Onze prijs staat op de foto. Een jaar lang lekker genieten! De actie is erg eenvoudig en voor iedereen leuk:

Wat is het idee? Het doel is meerledig. Een spaaractie is leuk, prijzen winnen ook en zeker nu na een pittige corona periode is het voor ondernemers heel fijn als mensen lekker veel bij lokale winkels en in de buurt shoppen. Met deze actie slaan we twee vliegen in één klap.

Hoe werkt het? Vanaf 1 juli tot en met 30 augustus kun je weer zegeltjes sparen. Dit jaar krijg je bij besteding van €10,00 één zegeltje. Bij de deelnemende winkels, en dat zijn er veel, kun je volle spaarkaartjes inleveren. 10 zegeltjes maakt een volle spaarkaart. Let er wel op dat je alle gegevens volledig invult anders kunnen we je bijvoorbeeld niet bereiken als je prijs hebt!

Prijsuitreiking: De prijzen worden officieel door de notaris bekend gemaakt en met de prijswinnaars wordt persoonlijk contact opgenomen. Dit zal begin september zijn.

Maak ik wel kans als ik maar 1 kaartje inlever of als ik niet in Baarle woon? Jazeker! De hoofdprijswinnaar van vorig jaar, een stedentrip!, had maar 1 kaartje ingeleverd. En de prijzen zijn zo samengesteld dat met de betreffende ondernemer afspraken gemaakt kunnen worden over de invullen of afhaling. Kortom, gewoon meedoen dus! Op www.visitbaarle.com staat nog meer informatie.