Leer Chantal beter kennen

In het weekend is het een stuk drukker dan door de week. Dat betekent ook dat er veel meer ‘poppetjes’ rondlopen. Eén van die dames die er trouw ieder weekend is, is Chantal. Bij velen bekend als echte Baolse, maar wist je dat Chantal al ver teruggaat als collega van Ronald?!

Wie ben je?

Ik ben Chantal van Tilburg, geboren en getogen in Baarle, maar inmiddels woon ik alweer lang in Poppel. Samen met Herman. We hebben 2 zoontjes; Tjeu van 7 jaar en Noud is 3.

Hoe gaat het met je?

Goed. Ik ben gelukkig met mijn gezin.

Hoe lang werk je al bij de bakker?

Inderdaad bij de bakker… Bij Bakkerij Adams alweer bijna 5 jaar, alleen in het weekend. Ik ben er op zaterdag en om de week op zondag. Door drukte verspringt dat wel eens en dan ben ik er juist weer meer op zondag. Maar, ik heb al heel veel jaren ervaring als winkeldame bij een bakker, want ik heb 10 jaar bij Bakkerij Onder de Toren gewerkt. En daar waren Ronald en ik al collega’s! En ook winkeldame Anita werkte daar toen; de broodkruimels blijven ons trekken.

Wat vind je leuk aan het werk?

Ik ga altijd met veel plezier werken. We hebben een gezellige groep collega’s die altijd voor elkaar klaar staat en het contact met klanten vind ik heel leuk.

Wat vind je niet zo leuk om te doen?

Een bol kaas doorsnijden! Die zijn zo groot en onhandig… dan kijk ik mijn collega’s altijd lief aan. En mocht dat niet meer lukken… ik heb thuis nog een tegoedbon liggen. Deze bon heb ik gewonnen tijdens een personeelsuitje en heeft als waarde dat ik een taak of klusje mag overdragen aan een collega. Wie wat bewaart, die heeft wat!

Wat is je lievelingsproduct?

We ontbijten ’s morgens natuurlijk altijd met vers brood en pistolets, maar ik ben de enige die zachte broodjes eet. En dan niet zomaar een zacht broodje, maar de overheerlijke Belgische sandwiches. Deze zijn er altijd in het weekend en op bestelling ook in de week. ’s Middags vind ik onze huisgemaakte krab- en eiersalade heel lekker.

Wat wisten we nog niet over je?

Ik ben heel creatief, ik ging graag naar rommelmarkten en ik vind het leuk om autobiografieën te lezen.

Ooit ga ik…

Ik ben regelmatig met de kindjes in Safaripark De Beekse Bergen te vinden en ooit wil ik naar het Krugerpark in Zuid-Afrika. Ik, Anke, haak hier even op in. Het begint op te vallen dat er nog veel collega’s een reis willen gaan maken: naar Afrika, dolfijnen, een wereldreis. Wellicht moeten we onze personeelsuitjes en het fooienpotje toch eens op gaan sparen 😉