Leer ons nog beter kennen | Merel

En ook Merel is alweer een paar jaar kind aan huis. Eerst als jobstudent en nu als winkeldame en een beetje als vliegende keep, want Merel kan veel meer dan vriendelijk klanten helpen, goed vragen beantwoorden en meedenken:

Wie ben je? Ik ben Merel Olislaegers, ben 20 jaar oud en net afgestudeerd op Het Spijker te Hoogstraten als kok.

Hoe gaat het met je? Goed! Het gaat goed met me. Ik heb al bijna 3 jaar een heel leuke vriend en heb een geweldig leuk gezin.

Hoe lang werk je al bij de bakker? Ik heb eerst 2 jaar als weekendhulp gewerkt en nu al bijna een jaar als vaste kracht en ik blijf nog even 😊

Wat vindt je leuk om te doen? Ik sta veel in de winkel en doe dat zeker heel graag. Vooral met de klanten om gaan. Verder help ik in de bakkerij ook graag een handje met dingen bakken en afwerken. Dankzij haar koksachtergrond heeft Merel ervaring met patisserie omdat een kok natuurlijk ook toetjes maakt. Voor Ronald is dit soms er handig, bijvoorbeeld als er een zieke is of als het weer eens heel druk is.

Wat vindt je stom? Al die broodkruimels! Dat is iedere dag een heel karwei om die op te vegen en dat komt altijd maar terug.

Wat wisten we nog niet over je? Dat ik een enorme dierenvriend ben, van gezelligheid houd en dat ik eigenlijk ook een paar jaar mode heb gestudeerd dus ook met de naaimachine overweg kan.

Wat is jouw lievelingsproduct? Een kersenvlaaitje, maar ook voor een eierkoek met noten die net uit de oven komt kun je me wakker maken!

Wat zijn je hobby’s? Leuke dingen doen, reizen, lekker iets gaan eten en drinken. Overal naar toe waar gezelligheid te bespeuren is!

Ooit… hoop ik moeder te worden en een gezin te stichten en ik wil nog een keer walvissen spotten in Noorwegen.