Personeelszaken

Wij zouden niet zonder ons personeel kunnen. We zijn gezegend met een fijn, hecht team, waarvan een groot deel met ons meegegaan is vanuit Jan en Marleen Broeckx. Als de hele club compleet is zijn we met zijn twintigen, stiekem best een behoorlijke groep. Door de verschillende roosters, we wisselen elkaar lekker af met die nachturen, komt het voor dat mensen elkaar niet of nauwelijks zien. Reden te meer om af en toe wat leuks of wat leerzaams te doen.

Een paar weken geleden hebben we met bijna het hele team een erg gezellige dag in Breda gehad. We hadden teams en de prijs was het uitbesteden van een klusje aan één van je collega’s. De strijd is dus hevig gevoerd. Want we hebben heel leuk werk, maar de afwas, schuren of de vriezer opruimen willen we allemaal wel uitbesteden!

Naast leuke dingen zijn nuttige dingen af en toe ook noodzakelijk. Afgelopen maandag kregen we van Ronald een lesje taarten snijden en rozetten spuiten. Normaliter doen onze bakkers dit, maar het is natuurlijk fijner als we dit allemaal kunnen, zodat we minder ‘bakker afhankelijk’ zijn. Het was Ronald meegevallen. Taarten snijden doet een aantal al vrij regelmatig, maar toefjes slagroom spuiten niet. Het was even oefenen, maar het ging echt goed. Dus in het vervolg, als er iemand nog wat extra slagroom wil, wij draaien onze hand er niet voor om!