Oliebollen en overpeinzingen

Alweer een jaar voorbij. Voor ons de tijd om hard te werken, maar het is ook tijd om even terug en vooruit te kijken. Wij kijken terug op een mooi jaar waarin weer veel gebeurd is. In de bakkerij is het eindelijk mogelijk om online te bestellen, we hebben heel veel mooie en leuke taarten mogen maken en na een jaar flink verbouwen zijn wij terugverhuisd naar Baarle. Wat gaat 2017 brengen? Vast weer veel. We bestaan 1 mei alweer 5 jaar dus dat gaan we vieren, we willen nog een broodautomaat plaatsen, ik blijf voorlopig deze stukjes schrijven, maar bovenal hopen we op een gezond, klein wondertje!

Wij gaan hier op toosten met, natuurlijk, een oliebol. Traditiegetrouw, na bijna 5 jaar kun je dat zeggen, bakken wij de oliebollen of smoutebollen voor u. In België werden oliebollen vroeger in reuzel ook wel smout gebakken. In België zijn oliebollen doorgaans niet gevuld. Wij hebben ze naturel of met rozijnen. Als alternatief voor de oliebol hebben we de, meer Belgische, appelbeignet. Beiden zijn koud en warm lekker. Een oliebol of appelbeignet opwarmen gaat het best door ze 8 minuutjes in een voorverwarmde oven (180 graden) te leggen, niet in de magnetron!

Wij bakken 31 december oliebollen van 7 tot 15 uur. Wilt u niet buiten in de rij? Bestel ze dan online (www.bakkerijadams.be), via de bestellijst of bel (0032 14 699 070). Tot zaterdag of anders volgend jaar!

Ps: 31 december zijn we er dus tot 15 uur. 1 en 2 januari zijn we gesloten, maar dinsdag 3 januari zijn we er weer!