Nieuwe volkoren pistolet met wat lekkers!

We hebben een nieuwe 100% volkoren pistolet. Wij vinden hem erg lekker met een salade; ei, preparé of vleessalade bijvoorbeeld. Door ons getest en goedgekeurd, maar nu nog door jullie en daarom hebben we wat leuks en dus hopelijk lekkers:

Vanaf morgen, vrijdag 20 januari, tot en met zondag 22 januari, krijg je bij 5 pistolets of meer één bakjes salade. Er moet natuurlijk wel een volkorenpistolet bijzitten. Dus bestel of vraag gesorteerde pistolets, dan zorgen wij dat er we er de nieuwe volkorenvariant bij doen. Of bestel hem los.

We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden. Wij vinden hem dus erg lekker en ook fijn dat we hem hebben, want alleen maar volkoren eten is best een uitdaging. Het is vooral een beetje saai, want alleen het volkorenbrood (tarwevolkoren, speltvolkoren en ook rogge) mag volgens onze eigen regels. En wij zijn natuurlijk gewend regelmatig een worstenbroodje, krentenbol, beschuitbol, kampioentje, maltkornbroodje, koffiekoek of eierkoek te eten… Dus dan is alleen een boterham een beetje eentonig. Maar zoals gezegd, Ronald is aan het experimenteren en ook de eerste speltvolkoreneierkoeken zijn al uit de oven gekomen, dus wie weet wat er nog volgt.

Kom lekker een volkorenpistolet halen en laat ons weten of hij moet blijven!