Leer ook Tiny beter kennen!

Leer ook Tiny beter kennen. Tiny is ook al heel lang bij ons en ze is er vaak. Tiny heeft net als haar voorgangers ook een aantal vragen ingevuld ook al houdt ze hier niet van. Maar we slaan niemand over, zeker geen collega’s met heuse fans…

Wie ben je?

Ik ben Tiny de Jong. Heb een zoon, Niek, van 27 en mijn dochter Jorien is 24. Ik woon in Alphen en werk full time.

Hoe gaat het met je?

Goed. Het gaat goed met me. Ik heb een fijn leven en kan doen wat ik wil.

Hoe lang werk je al bij de bakker?

Al lang! Eerst 11,5 jaar bij Jan en Marleen Broeckx en nu al ruim 8 jaar bij Bakkerij Adams. In december wordt het dus 20 jaar.

Wat vindt je leuk om te doen?

Ik werk het liefste in de winkel, afgewisseld met inpakken, smoskes maken, salades maken… de tijd vliegt altijd om.

Wat vindt je minder leuk?

Hectiek. Als alles tegelijk komt. Dan ben ik salades aan het maken, de telefoon gaat, ineens druk in de winkel, de afwas moeten we bijhouden, de smoskes zijn op, broodjes moeten ingepakt etc.

Wat wisten we nog niet over je?

Ik ben natuurlijk heel trots op mijn kinderen. Niek heeft een oud huisje gekocht en we hebben daar uren versleten met helpen klussen en schilderen en nog steeds. Jorien hoort eind volgende week of ze geslaagd is als persoonlijk begeleidster voor mensen met een beperking en blijft werken in Udenhout.

Noot van de redactie; soms wordt er wel eens een bosje bloemen geleverd voor een winkeldame. Met Valentijn ofzo. Deze zijn tot nu toe altijd voor Tiny geweest! En als ze er niet is, dan wordt er echt naar haar gevraagd!

Lievelingsproduct, welke is dit?

De Tarte Maison is echt de lekkerste vlaai. Maar er zijn meer lekkere dingen zoals de frangipane of progresgebak.

Wat zijn je hobby’s?

Wandelen, met natuurlijk na afloop een terrasje met een pilsje. Een beetje tuinieren, klussen, schilderen en lezen.

Ooit ga ik…. Een reis maken naar Afrika!