Leer ons nog beter kennen | Sven

Deze meneer zien jullie niet vaak. Hij loopt vooral binnen en buiten. Sven bezorgt nu al ruim een jaar bij onze zakelijke klanten en hij vult de broodautomaat. En als het nodig is dan rijdt hij rustig 2 uur richting Brussel met 200 oliebollen… Andere weetjes over hem lees je hier:

Wie ben je?

Ik ben dus Sven, de man van Hedwig en ik heb 3 kinderen die mij papa mogen noemen.

Hoe gaat het met je?

Goed, maar dat is wat ik in het algemeen altijd zeg. Maar eigenlijk gaat het vaak wat minder goed met me, omdat ik een vorm van reuma heb en ook bijna 3 jaar geleden een open hart operatie moest ondergaan waardoor mijn leven en dat van mijn gezin volledig op zijn kop kwam te staan.

Hoe lang werk je al bij ons?

Ruim 1 jaar, iets langer. Wel een unieke situatie aangezien mijn vrouw en dochter al werkzaam waren in dit bedrijf. Gelukkig gaat dit heel goed!

Wat vind je leuk?

Het contact met iedereen! Collega’s en de klanten waar ik kom.

Wat vind je minder leuk?

Dat ik moet wachten met mijn rit tot bijvoorbeeld de pistolets uit de oven komen. Maar dat heeft te maken met de kwaliteit van de producten. Hoe verser, hoe beter. Vaak laad ik deze dan warm in de bus. Heerlijk die geur! Al ruiken de eierkoeken wat minder als ze net uit de oven komen..

Wat wisten we nog niet over je?

Heel veel (lachend), maar wat zou je willen weten?

Wat is je lieveling product? “

Een hollands worstenbroodje, recht uit de oven!

Wat zijn je hobbies?

Met mijn auto 4×4 rijden door modderige paadjes. Maar ook autocrossen met onze Sven, Jetske en vrienden. We maken er een gezellige boel van! Daarom is het ook fijn dat ik ook wel van sleutelen houd, niet alleen aan de crossauto maar aan vanalles. Zo heb ik pas een hele oude tuinfrees opgeknapt en daar frees ik dan ook met veel trots de moestuin en andere stukken tuin mee. Het liefst heel de tuin maar dat vindt mijn vrouw niet goed.

Zijn er nog andere weetjes? 

Nou, weten jullie eigenlijk wel hoeveel producten er met de bakkersbus vervoerd worden? En ook dat voor dat de winkel opengaat de eerste rit al onderweg naar zakelijke klanten is?

Ooit ga ik…  heel graag met mijn vrouw naar een warm land verhuizen!