Leer Anita kennen | wie is wie

Nog zo’n trouwe weekenddame is Anita. Anita is een kei in het ordenen en klaarleggen van alle bestellingen. Ze doet dit trouw iedere zaterdag en zondag en kent hele bestellingen van klanten uit haar hoofd. Leer deze week Anita beter kennen:

Wie ben je?

Ik ben Anita (ook Adams, maar geen familie) en kom uit het kleine gehuchtje Castelré. Met mijn partner woon ik in Baarle samen met nog 3, van de 5, nog thuiswonende kinderen.

Hoe gaat het met je?

Het gaat goed met mij. We hebben het geluk in een goede gezondheid te mogen verkeren. Ik ben gelukkig en we hebben het goed naar onze zin saampjes. We hopen samen 110 te worden!

Hoe lang werk je al bij de bakker?

Ook ik ben begonnen bij Jan en Marleen Broeckx. Dit was in 2008, dus in middels al weer een aantal jaren. Maar… ook ik ga verder terug in de bakkerswereld. Ik heb ook bij ‘Bakkerij onder de Toren’ gewerkt. Ik heb zeker met Chantal samengewerkt, met Ronald weet ik niet zeker. Ik heb daar ongeveer 10 jaar gewerkt. Tussenin ben ik een jaar naar Frankrijk geweest.

Bijna ieder weekend ben ik paraat en dit doe ik met alle plezier. Vroeg op staan is voor mij geen probleem. Want ja, al het dat lekkers moet op tijd de winkel in!

Wat vind ik minder leuk?

Een lastige… ik kan echt niets bedenken!

Wat vind ik leuk om te doen?

De feestdagen! Extra vroeg beginnen en als doel hebben dat iedere klant zijn lekkere bestelling krijgt en een fijne, gezellige dag kan hebben. Maar eigenlijk ook de ‘gewone weekenden’. Het is altijd afwachten wat het zal brengen; wordt het hectisch of verloopt alles op rolletjes? Ik probeer in ieder geval altijd zo snel mogelijk alle bestellingen klaar te hebben liggen en controleer alles nog een keertje om fouten te voorkomen!

Mijn favoriete product is…

Ik ben een zoetekauw en er is zoveel lekkers. Een beetje eentonig misschien, maar ook ik vind de tarte maison lekker en de nieuwe tartelette. Al heb ik nog niet alle varianten geproefd!

Wat zijn je hobby’s?

Ik wandel graag, met of zonder onze twee honden. We genieten dan van de natuur en gaan af en toe naar een museum. Het ‘lezen’ van kookboeken doe ik graag en daarna natuurlijk koken en bakken. Verder lekker eten of ergens een ‘bakske’ doen.

Ooit wil ik…

Ook reizen. Ben benieuwd wie van de reislustige collega’s met me mee wil, want ik wil graag de PCT (Pacific Crest Trail) lopen. Dit is een wandelroute in West-Amerika van meer dan 4000 km 😉 Verder wil ik nog wel meer lange wandeltochten maken.