Jetske | leer ons nog beter kennen

Weer een winkeldame aan het woord. Inmiddels bekend als dochter van… Maar ook papa is bij ons actief. Sven bezorgt op een aantal dagen in de week en vult dan ook de broodautomaat. Het kan dus zomaar gebeuren dat in het weekend bijna het hele gezin bij ons is:

Wie ben je?

Jetske van Egmond, ik ben 17 jaar en dus de dochter van 😊 Op zaterdag en of zondag ben ik in de bakkerij te vinden. Volgend jaar ga ik waarschijnlijk een 7e jaar Veiligheid doen, wat een goede vooropleiding voor de politie is.

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het wel goed. Ik werk hier nu bijna een jaar en heb het erg naar mijn zin. Ik zeg wel bijna een jaar, maar ik heb eerder al eens een dag stage gelopen via het Belgische Youca project. En vorig jaar in de zomervakantie kwam ik met mama even kijken hoe het met inrichten van het noodwinkeltje ging. En voor ik het wist was ik karton tegen het plafond aan het tacken! De dagen na de opening van de winkel was het extreem druk. Zo druk dat mama mij op verzoek van Anke appte of ik kon komen helpen en vanaf toen ben ik regelmatig aan het werk.

Wat vind je leuk en minder leuk aan het werk?

Het liefste help ik toch klanten. In de winkel of aan het nieuwe pick-up point. Minder is het vroege opstaan, maar ja het hoort erbij.

Wat wisten we nog niet over je?

Ik doe graag aan autocross, al vanaf mijn 14e en ik rijd op een stoere brommer.

Wat is je lievelingsproduct?

De peer/caramelvlaai! Gelukkig is het bijna herfst en zit deze weer in het assortiment.

Wat zijn je hobbies?

Autocross dus en ik rijd van af mijn 6e jaar al paard.

Ooit ga ik…

Ook op wereldreis! Back-packen in Noord-Amerika en Australië. Het liefst met de motor!