Iris | Wie is wie

De moeder van Iris paste vroeger op mij (Anke) en inmiddels loopt Iris alweer een jaar bij ons rond. Eveneens één van onze onmisbare jobstudenten en eentje die net zo van het alfabet en structuur houdt als ik 😊

Wie ben je?

Ik ben Iris Vermetten, woon in Baarle en ben 16 jaar oud.

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het goed. Ik heb een leuke vakantie gehad in Frankrijk en ik ben helemaal uitgerust om te beginnen aan 5 VWO.

Hoe lang werk je al bij de bakker?

Ik werk, zie de intro, al bijna een jaar bij de bakker adams.

Wat vind je leuk aan het werk en wat minder?

Het leukste om te doen vind ik klanten helpen en ’s morgens bestellingen inpakken. Wat ik leuk vind aan werken in een bakkerij is dat je vooral heel gevarieerd werk doet. Er zijn heel veel verschillende dingen die gedaan moeten worden dus je bent nooit de hele dag hetzelfde aan het doen. Daarentegen is het wel altijd hard werken. Minder leuk vind ik de bakkerij schuren en poetsen.

Wat is je lievelingsproduct?

Mijn lievelingsproducten zijn toch wel de koffiekoeken en de éclairs vind ik echt het allerlekkerst.

Wat wisten we nog niet over je?

Dat ik straks neurowetenschapper wil worden, omdat ik de hersenen heel interessant vind. Een neurowetenschapper doet namelijk onderzoek naar de hersenen. Dit spreekt mij mede ook aan omdat ik met mijn vader van dichtbij niet aangeboren hersenletsel heb meegemaakt. Ik heb gezien hoe lastig dit is en zou heel graag mensen hiermee helpen.

Mijn hobby’s zijn:

Shoppen en leuke dingen doen met mijn vrienden.

Ooit ga ik…

In het buitenland studeren, in Londen.