Hiep hiep…

Hoeraaaa! Er was er eentje jarig. De tijd vliegt voorbij. Ons kleine mannetje is alweer 1. En dat kan natuurlijk niet zonder lekkere taarten voorbij gaan. Twee taarten inderdaad:

Een dabtaartje speciaal voor de 1 jarige hoort erbij. Zijn eerste taartje met enkel cake met slagroom en wat chocolaatjes. Geen jam of vruchtjes zodat kindjes zich zeker niet verslikken. Ravi mocht aanvallen. En dat deed ie! Al begreep hij het niet helemaal. Hij ging er met zijn handjes in, proefde een beetje en kroop er vervolgens vliegensvlug vandoor. Overal slagroom…

De grote taart is de letter ‘R’ geworden. Ravi is nog niet echt fan van Nijntje of Bumba dus we moesten iets anders verzinnen dan een icingtaart. Deze lettertaart heb ik al meerdere malen in diverse varianten op social media voorbij zien komen. Ik wilde graag dat Ronald hem eens zou maken en nu hadden we een goede reden. De taart kan in alle letters en cijfers gemaakt worden en op allerlei manieren gevuld en afgewerkt worden. Onze versie was met cake, jam en slagroom en versierd met heel veel chocoladefiguurtjes. De taart was erg mooi, maar zeker ook erg lekker. Wij hebben er van genoten!