Broodnodig in onze vakantie?! | FAQ

Met je handen in het verband kun je niet bakken. We zijn daarom deze zomer 3 weken gesloten, maar we hebben naar een, gedeeltelijke, een oplossing gezocht voor als je brood nodig hebt:

Drie weken is lang. Lang als je niet zonder je favoriete brood of broodjes kunt en je vriezer thuis te klein is. We hebben daarom een oplossing, gedeeltelijk dan toch: Steek je brood bij ons in de vriezer en kom het zaterdag 19 augustus afhalen! We zijn dicht van 7 tot en met 27 augustus.

Ellen, Anjo en ik openen zaterdag 19 augustus van 9 tot 13 uur ons pick-up point en dan kun je jouw betaalde bestelling op komen halen. Er waren nog wat vragen dus daarom nog een keertje de belangrijkste spelregels om alles vlot te laten verlopen.

  • Je kunt/moet bestellen op een datum voor ons verlof, want dan maken de bakkers namelijk alles. Het is dus online ook niet mogelijk om op 19 augustus te bestellen. Bij de notities mag je zetten wat je in de vriezer wilt laten stoppen.
  • Vraagje van Ronald en co; bestel een beetje op tijd zodat de bakkers een goede planning kunnen maken en niet alles op het laatste komt. Dus liefst 3, 4, 5 augustus.
  • Je bestelling is betaald! We kunnen namelijk niet afrekenen bij ons afhaalpunt.
  • Je mag in laten vriezen wat je wilt; brood, worstenbrood, krentenbollen, eierkoeken… Zolang het voor ons maar duidelijk is.
  • Het is ‘gewoon’ vakantie, dus het is niet zo dat je vaste bestelling klaarligt.
  • We zijn er alleen zaterdag 19 augustus van 9 tot 13 uur. Ben je niet geweest? Dan laten we je bestelling liggen tot na onze vakantie. Maandag 28 augustus zijn we er weer!

Om het leed een beetje te verzachten en als bedankje voor het begrip hebben we wat lekkers voor iedere klant die hier gebruik van maakt!

Hopelijk is alles duidelijk. Zijn er nog vragen? Mail ze gerust naar info@bakkerijadams.be, bel even 014 699 070 of kom even langs.