Broodnodig in onze vakantie?!

Dat viel even tegen. Toch een operatie. Aan beide polsen. Bakken gaat dan echt even niet lukken. Daarom zijn we 3 weken gesloten – van 7 tot en met 27 augustus -, maar we hebben naar een, gedeeltelijke, een oplossing gezocht:

Zondag 6 augustus zijn we gewoon open van 7 tot 13 uur. Maandag om 7 uur moet Ronald in het ziekenhuis zijn en dan wordt hij geopereerd aan zijn polsen. En vanaf dan is het 3 weken rust houden! Dus geen deeg maken, niet opbollen, geen worstenbrood invouwen, geen croissantjes rollen, geen ovendeur openen… niets. De eerste dagen kan hij zelfs zijn kopje koffie nog niet zelf drinken.

We hebben daarom besloten een week langer te sluiten dan normaal. Ronald is namelijk niet zomaar te vervangen. Op deze manier heeft iedereen rust, wordt het team niet overbelast en is Ronald hopelijk voldoende hersteld om vanaf 28 augustus met hulp weer rustig aan te beginnen.

Drie weken is wel lang. Lang als je niet zonder je favoriete brood of broodjes kunt en je vriezer thuis te klein is. We hebben daarom een oplossing, gedeeltelijk dan toch: Steek je brood bij ons in de vriezer en kom het zaterdag 19 augustus afhalen!

Ellen, Anjo en ik openen zaterdag 19 augustus van 9 tot 13 uur ons pick-up point:

  • Je reeds betaalde bestelling, die wij voor je ingevroren hebben, kun je dan af komen halen. 
  • Deze bestelling heb je duidelijk aan ons doorgegeven voor zaterdag 5 augustus 21 uur. In de winkel, telefonisch of online.
  • Deze bestelling is betaald! We kunnen namelijk niet afrekenen bij ons afhaalpunt.
  • Je mag in laten vriezen wat je wilt; brood, worstenbrood, krentenbollen, eierkoeken… Zolang het voor ons maar duidelijk is.
  • Het is ‘gewoon’ vakantie, dus het is niet zo dat je vaste bestelling klaarligt.
  • We zijn er alleen zaterdag 19 augustus van 9 tot 13 uur. Ben je niet geweest? Dan laten we je bestelling liggen tot na onze vakantie.

Om het leed een beetje te verzachten en als bedankje voor het begrip hebben we wat lekkers voor iedere klant die hier gebruik van maakt!