Bestel online en krijg korting!

We krijgen steeds meer online bestellingen en dat is om meerdere redenen erg fijn: Ronald weet perfect wat hij moet maken, bestellen kan tot 21 uur voor de volgende dag vanuit je luie stoel, het voorkomt teleurstellingen en als het druk is openen we ons pick-up point en is het afhalen en door!

Toch is het misschien voor sommige mensen nog wat onwennig of eng. Daarom kort een stappenplannetje met veel gestelde vragen en… een bedankkorting op Cybermonday!:

 1. Ga naar www.bakkerijadams.be
 2. Ga naar het tweede kopje in het menu ‘Bestellen’. Klik hierop.
 3. Zoek vervolgens via de zoekfunctie de producten die je wilt hebben of via de categorieën die links uitgesplitst staan. 95% van alle producten staan online. Tijdelijke producten vaak niet en we ‘sparen’ nieuwe producten op zodat de fotograaf er in één keer veel tegelijk mooi op de foto kan zetten.
 4. Klik onder het product dat je wilt op ‘in broodmand’ en maak je keuze in aantal stuks, snijwijze, extra slagroom etc. Klik vervolgens weer op ‘in broodmand’.
 5. Je kunt dan verder winkelen, je broodmandje bekijken en nog aanpassen of al afrekenen.
 6. Rechts bovenin op de site staat je broodmandje. Klik hier op en je ziet de gekozen producten en het totaalbedrag.
 7. Vul al je gegevens in en kies een afhaaldatum en tijd. Twee belangrijke dingen:
  • De tijd is een indicatie, maar voor ons erg fijn om te weten. Niet alles hoeft om 7 uur klaar te zijn en zeker smoskes maken we bijvoorbeeld zo laat mogelijk.
  • Is de gewenste datum niet beschikbaar? Dan wordt een product in je broodmandje die dag niet gemaakt. Een aantal broodsoorten hebben we bijvoorbeeld op zondag niet en oliebollen bakken we alleen op oudjaarsdag.
 8. Geef eventueel nog een notitie op. Bijvoorbeeld een allergie of het bezorgadres als we een ontbijtje mogen bezorgen.
 9. Controleer je producten nogmaals en kies de betaalwijze. Ideal of Bancontact, kies je bank en reken af. Wat is hier belangrijk:
  • Je kunt tot twee uur na het starten van je betaling de betaling afronden. Daarna wordt de bestelling geannuleerd. Wij krijgen hier ook een melding van.
  • Lukt het betalen niet? Zorg ervoor dat je met internet of wifi verbonden blijft en update regelmatig je computer, laptop of tablet en start hem dan ook opnieuw op! Soms heeft een bank een storing, maar dat is dan in de media terug te vinden en dit gebeurt niet vaak.
  • Je krijgt na het plaatsen van de bestelling van ons een mail en als de bestelling verwerkt is. In de toekomst zal dit één mailtje worden om het mailverkeer wat te minderen.
 10. Het is mogelijk een account aan te maken. Dan blijven je gegevens daarin bewaard, beveiligd met een wachtwoord. Handig als je bijvoorbeeld vaak min of meer hetzelfde besteld.
 11. Afhalen kan in de winkel en bij ons pick-up point. We openen dit als het druk is op zaterdag en op zondag. Natuurlijk ook met de feestdagen en dan willen we zelfs uitbreiden na 3 pick-up points! Veilig en snel.

Om degenen die online bestellen te bedanken, doen we dit jaar mee met Cybermonday (ik heb het ook niet verzonnen maar het is een mooi bruggetje). Bestel op maandag 30 november, Cybermonday, online met de code CYBERADAMS2020 en krijg 5% korting op je bestelling voor 1, 2, 4, 5 of 6 december! Eén bestelling per persoon en de link is alleen 30 november 2020 geldig.

Nog vragen? Spreek ons gerust aan, we helpen graag!