Miranda | Leer ook deze dame kennen

We zijn bijna rond. Ditmaal een speciale medewerker. Onmisbaar en ze doet voor alle collega’s heel dankbaar werk. Miranda helpt ons met het opruimen en poetsen van alle rommel, die vooral de bakkers 😉, achterlaten:

Wie ben je?

Ik ben Miranda Boeren en ben getrouwd met Ronny. Samen hebben we 4 dochters en wonen we op een boerderij. Naast het werk op de boerderij poets ik twee keer in de week bij Bakkerij Adams. Verder gaat het goed me. Ik ben gelukkig met mijn gezin.

Hoe lang werk je al bij ons?

Alweer meer dan 2 jaar. 11 september 2018 was mijn eerste dag.

Wat weten we nog niet over je?

Ik vind eigenlijk alles wel leuk en heb nergens een hekel aan, maar als de grote kneder heel vies is dan vind ik dat wel minder. En als de schuurmachine kuren heeft dan is dat ook niet fijn.

Wat is je lievelingsproduct?

Ook ik ben een echte zoetekauw en vind heel veel heel lekker, maar het allerlekkerst vind ik de kersenvlaai. Maar een warm Hollands worstenbroodje vind ik ook heerlijk.

Wat weten we nog niet over je?

Misschien weten jullie wel meer over me dan ik zelf zou willen 😊

Welke hobby’s heb je?

Er op uit gaan met mijn vriendinnen en een rondje fietsen.

Ooit ga ik… een campertje kopen en rondtrekken met mijn man. We beginnen in Europa en zien wel waar we allemaal komen.