Bakkerij Adams tassenactie!

Maak kans op 1 van de 3 overvolle tassen!

Het is zomer. Vakantietijd. Tijd om leuke dingen te doen. Misschien niet helemaal volgens plan, maar een uitstapje in eigen land kan ook. En gaat dan jouw Bakkerij Adams tas mee? Zet hem op een leuke manier op de foto en maak kans op 1 van de 3 goed gevulde tassen!:

Onze voorraad tassen begint te slinken. We zien de tassen steeds vaker terug in het dorp, leuk! Wij vinden de tas zelf erg handig en nemen hem vaak mee als we ergens naar toe gaan zoals naar een speeltuin, de zee of het zwembad. De Bakkerij Adams tas komt dus op veel plaatsen. Wij zijn benieuwd waar die van jou komt! En daarom hebben we een leuke en lekkere actie bedacht:

  • Vanaf maandag (10 augustus) tot en met woensdag 19 augustus zijn we met vakantie en is het tijd om leuke dingen te doen. De actie loopt dus van 10 tot en met 19 augustus 2020. Donderdag 20 augustus maken we, via facebook, de drie prijswinnaars bekend.
  • Wat moet je doen? Maandag 10 augustus verschijnt er een post op onze Facebookpagina met één van onze Bakkerij Adams tassen. Reageer met een leuke, grappige, ludieke foto van jouw Bakkerij Adams tas onder deze post en laat weten waar jouw tas is! Wij kiezen onder de inzendingen 3 winnaars. Alleen de reacties onder de originele post worden meegenomen.
  • Like onze pagina en deel zoveel mogelijk!
  • Je kunt de overvolle gewonnen tas tot 1 oktober 2020 ophalen. Laat wel vooraf even weten dat je komt, dan kunnen we hem klaarmaken.