5 Redenen om (weer) voor een Bakkerij Adams kerstpakket te kiezen

Na het succes van vorig jaar hebben we dit jaar weer 3 pakketten – stiekem 4 – samengesteld! Natuurlijk weer wat anders dan vorig jaar. Wij zijn overtuigd van onze heerlijke pakketten, want: 

 • De producten worden vers, ambachtelijk in eigen bakkerij gemaakt met de beste grondstoffen. Kwaliteit proef je!
 • Er is overal schaarste, maar wij kunnen leveren. We hoeven niets vanuit de andere kant van de wereld te laten komen. Ronald heeft genoeg grondstoffen om heel veel lekkers te maken.
 • We werken zo lokaal mogelijk samen met bevlogen collega ondernemers zoals Hof van Baarle. Mensen waarderen dit heel erg.
 • Er zijn 3 pakketten – klein en groot – dus kiezen is gemakkelijk!
 • Wij zijn flexibel dus wil je bijvoorbeeld graag een extra flesje wijn bij het pakket, het pakket verpakken in je eigen tas, een kaartje erbij of een Baarlese enclavebon toevoegen? Geen probleem.

De pakketten staan hieronder, net als nog wat praktische details. Vragen, opmerkingen of bestellen? Laat het ons weten via mail of 0032 14 – 699 070.

 1. De lekkerste kerstkrans…

is van worstenbrood! Ons worstenbrood was altijd al één van de favorieten, maar de afgelopen maanden hebben we iedere week bijna een record. Daarom heeft Ronald een kerstkrans gemaakt van worstenbrood. Deze is feestelijk gedecoreerd en bevat ongeveer 6-8 porties. Heerlijk bij de borrel, het ontbijt of na een kerstwandeling. Koud of, na nog 6 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden, lekker warm!

De kerstkrans zal zeker in de smaak vallen. Deze kost €14,95 (incl. btw).

1b. Nog beter zijn twee kerstkransen! Eentje van gevlochten brood met een heerlijk kaasje en de nu al beroemde worstenbroodkrans. Twee kransen kosten €24,50 (incl. btw).

2. Kerstpakket Midi: Een wat uitgebreider kerstpakketje is er ook. Hierin zit een goedgevuld kerstbroodje, zelfgebakken kerstkoekjes, hartige vlinders en overheerlijke kerstchocolade.

Een leuk en lekker cadeautje om te geven. Het kerstpakket midi kost €19,95 (incl. btw).

Kerstpakket Midi

3. Kerstpakket Maxi. Een gevlochten broodkrans met een kaasje erin, kerstkoekjes, hartige vlindertjes, onze eigen beschuitjes, een roomboteramandelstaaf, een kerstbroodje, heerlijke kerstchocolade en een flesje Hof van Baarle maakt dit pakket compleet.

Een pure verwennerij! Pakket maxi kost €45,95 (incl. btw).

Kerstpakket Maxi

Wij denken dat dit heerlijke pakketten zijn, maar mis je iets of wil je graag iets anders? Bijvoorbeeld een extra flesje wijn of juist alleen een kerstbrood of alle producten in een tas van je eigen zaak? Laat het ons weten, we denken graag mee!

Nog even praktisch:

 • Pakketten zijn te bestellen tot woensdag 1 december 2021. Afhaaldag of eventueel bezorgen doen we in overleg. Houd er rekening mee dat we alles vers en ambachtelijk maken. We hebben producten gekozen die zeker een aantal dagen lekker blijven.
 • We maken de pakketten tot en met maandag 20 december 2021 daarna zijn we druk bezig met kerstbestellijsten en de voorbereidingen in de bakkerij.
 • We hebben een aantal standaard pakketten gemaakt, maar er kan natuurlijk wat bijgevoegd worden: we kunnen er een kaartje met tekstje bij doen, of toch nog een paar lokale biertjes. Een enclavebon die in Baarle te besteden is, is een mooie toevoeging. Dit dient tijdig aangeleverd te worden en we bespreken dit graag vooraf zodat we niet voor verrassingen komen.
 • De producten op de afbeelding zullen in het pakket zitten tenzij er leveringsproblemen van grondstoffen of iets dergelijks zijn. We zullen dan zorgen voor een passend alternatief zodat er toch heerlijk genoten kan worden. Dit geldt ook voor de luxe verpakking.
 • Is er sprake van een allergie, laat het ons zeker weten!