#14 Bedankt!

Het einde van het jaar is in zicht. De periode om terug te blikken. Gelukkig mogen we weer op een mooi en enerverend jaar terugkijken, maar dat was niet gelukt zonder:

Allereerst onze leveranciers en vertegenwoordigers. Deze zien we zeer regelmatig en we hebben een goede band met ze. Ze denken goed met ons mee en dat is heel fijn als we weer eens wat bedacht hebben zoals ons triobrood voor ons driejarig bestaan waarvoor op stel en sprong extra bloem geregeld moest worden.

Ook al onze klanten zijn we dankbaar. Klanten die gezelligheid brengen, ons uitdagen en ons verrassen met allerlei vragen en verzoekjes. Bruidstaarten mogen maken blijft erg bijzonder; zeker als klanten aan de andere kant van de wereld wonen.  En deze week kwam het verzoek om Hollands worstenbrood op te sturen naar Overijssel want volgens de klant ‘horen deze er gewoon bij!’.

En natuurlijk, het geweldige team van mensen dat we om ons heen hebben. Dames en heren die altijd, en dat is vaak in het holst van de nacht, voor ons klaar staan als het ineens heel druk is of als er bijvoorbeeld zieken zijn. Het kan soms hectisch zijn, maar iedereen gaat altijd gestaag en onverstoorbaar door.

Hier willen wij 31 december graag op proosten met natuurlijk een zelfgebakken oliebol! We wensen iedereen fijne dagen en een heel mooi en gezond 2016!